Közel hat kiló aranyat találtak egy macedón férfi autójában a pénzügyőrök Röszkén.

Csaknem hat kilogramm arany ékszert találtak a pénzügyőrök egy macedón férfi autójában a röszkei határátkelőhelyen – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vasárnap az MTI-t.

Ha kiló arannyal bukott le egy macedón férfi Röszkénél

Fotó: pixabay.com CCO

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök a belépésre jelentkező férfi járművének szigorított ellenőrzésekor az autó átalakított alvázából csaknem hatszáz darab, különböző arany ékszert – gyűrűt, karperecet, karláncot, fülbevalót, medált, nyakláncot –, valamint 313 gramm, kis szemű, kötegelt arany nyakláncot találtak.

A mintegy 10 millió forint értékűre becsült ékszerszállítmányt lefoglalták, a járművet vezető férfi ellen a pénzügyi nyomozók költségvetési csalás miatt eljárást indítottak – tudatta az alezredes.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Elég sz@r lehet a képen látható ékszereket - akárhol is - hordani.
wagabund
a képen látható szabványos "aranyrudakat" csakis targoncával lehet felemelni..egy ilyen rúd 17 kiló, és pár deka...ahogy saccperkábé számoltam, vagy negyven darab van a kupacban..alsó hangon is 680 kiló..

a filmeken ezeket csak úgy dobálják...még arra sem adnak, hogy imitálják a súlyát...
a címben feltüntetett hat kiló ékszer az csak egy kisebb kupac...ha egy elegáns bivalybőr aktatáskában hozza, fel sem tűnik..
volvós
@wagabund: 11:25
Olyan [email protected]ó firkász számtan és IQ nívó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.