Ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász szerint még a Jobbik szimpatizánsai is elutasítják Vona Gábor iszlámmal kapcsolatos álláspontját.

Minden második Jobbik-szavazó elutasítja Vona Gábor Jobbik-elnök iszlámmal kapcsolatos kijelentéseit, ahogy a választ adók többsége is – közölte ifj. Lomniczi Zoltán alkotmányjogász az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Századvég: a Jobbik szimpatizánsai is elutasítják Vona iszlámról alkotott nézeteit

Fotó: jobbik.hu

A Századvég legfrissebb közvélemény-kutatásáról szólva azt mondta, pártokra lebontva a kormánypárti szavazók 90 százaléka, a baloldali szavazóknak pedig 68-80 százaléka reagált elutasítóan a Jobbik elnökének Allahhal kapcsolatos megnyilvánulására.

A szakértő szerint nehéz kiigazodni a Jobbik fő politikai irányvonalán, egymással ellentétes elvek feszülnek a párton belül.

A pártelnöknek a biztonsággal és a kerítéssel kapcsolatban tett kijelentései – miszerint nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket – politikailag és a valóságban is tévedés, és megalapozhatja azt a plakátkapmányt, amelyben Vona Gábor felkerült Soros György és a kerítésbontók mellé – értékelt.

(MTI)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyuri Géderről
Balabbikos vagyok, nem jobbikos. Utána néztem Vona, Török országgal kapcsolatos nyilatkozatainak. Megállapítottam, hogy a Századvég minden tekintetbe a mocsok intrikák forrása.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
A rezsim csicskái ezerrel tolják az ékverést, csak feleslegesen, ugyanis a Vona- beszéd nem tegnap történt!
Ócó' kis pitikék!
karma1
Eppen most nezek egy dokumentumfilmet, ami elemzi putyin politikajat, viszonyat az EU-val, es egyszercsak arra kaptam fel a fejemet, hogy Vona beszel egy jobbikos gyulesen Oroszorszagban, majd egy orosz politologus-szociologusno elemezte, hogy mit is kezd Putyin az ilyen jobbosokkal, es azt allapitotta meg, hogy minden ilyen jobbos part putyin malmara hajtja a vizet. Azt is mutattak, hogy putyin sem valogat a partnerekben, a pravoszlav egyhazakat is es az orszagban elo iszlamistakat is tamogatja, a gorogkeletiekrol megjegyzi, hogy szamit rajuk abban a munkaban, amit (putyin) kormanyert tehetnek a popak, vagyis a nagyon messze elterulo kis falvakba majd ok fogjak elvinni a putyini hitvallast - Isten melle bekavarva...Most epp az alijevvel targyal a kis genya, es sajnos, az ero helyzetebol beszel, a merhetetlen nyersanyag birtoklasarol...
Sámannus
2006 óta nyilvánvaló, nincs különbség orbán és Vona között. Pénzistenért eladók.
kereső
És arra mikor jönnek rá,hogy a jobbik,és Vona nem ellenzéke a fidesznek.Hogy 8 év alatt a jobbik volt az a párt,amelyik mindig együtt szavazott a fidesz-szel.A nagy "ellenzékiség"-csak puszta szavak gyüjteménye a jobbik esetében./is/
Pálinkás Pál
Lomnici ,magadról is kérhetnél egy felmérést,igen csak meglepődnél az eredményen..Neved csak a debilitás szinonímájaként bukkan fel értelmes emberek között!!!
Gyuri Géderről
Balabbikos vagyok, nem jobbikos. Utána néztem Vona, Török országgal kapcsolatos nyilatkozatainak. Megállapítottam, hogy a Századvég minden tekintetbe a mocsok intrikák forrása.
namihami
Ezt most éppen mennyiért? Mennyi közpénz vált magánpénzzé?
Bár, van még ott, ahol ez is volt.
lampa laz
Ez a cöf valagán lógó sz@rcsimbók éhen döglött volna már, ha az eszéből kellene megélnie.
evacica
Rendesen kedvébe jár a Századvég a gazdinak! Hazugság özön és a csúsztatás nagy mesterei ők is mint a főnökük és kormánya! Megvette őket Orbán kilóra!!!,
advocat
Végül is mi a baj a tisztességes iszlámmal? Hogy ilyen nincs? Na ez a baj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.