A Miniszterelnökséget vezető miniszter Tiborcz Istvánnal kapcsolatos nyilatkozata nem új, de az Elios-ügy friss fejleményei alapján egészen új értelmet nyerhet. A szombati Népszava felidézte Lázár János egyik múlt novemberi nyilatkozatát, amit az egyik Kormányinfón tett Tiborcz Istvánnal, a miniszterelnök vejével kapcsolatban. A lap munkatársa arra kérdezett rá akkor, hogy a miniszter miért találkozott, miről beszélt múlt ősszel egy kávézóban Tiborcz Istvánnal. A nyilatkozat az Elios-ügyben indított OLAF-vizsgálat valamint a korábbi hódmezővásárhelyi közvilágítási program fényében egészen másként hangozhat ugyanis – veti fel a lap. „Tiborcz Istvánt ismerem polgármester koromból. (...) Közösen találtuk ki, hogy Hódmezővásárhelyen hogy fogjuk a közvilágítást modernizálni, ami nagyszerű program volt” – mondta tavaly novemberben Lázár János. A Tiborcz István egykori érdekeltségébe tartozó Elios Zrt. ügyeit vizsgáló Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) jelentése szerint a...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
3dwhite
Azért hibàsak az égök, zàrlatos stb.
namihami
@quadrocopter: És ha (mondom-HA) indulna is vizsgálat, akkor kiderül majd, hogy a hódmezővásárhelyi portásbácsi vagy takarítónéni durva ráhatására kellett ennek a két ártatlan embernek egyeztetnie.
A végén a bűnös elnyeri végső büntetését (nem kap új kispárnát vagy seprűt) és ezt a két vétlent pedig a felmentésük után még anyagi kárpótlásban is részesítik az ártatlan meghurcolásuk miatt. Végtére is ::""Senkit nem hagyunk az út szélén!""
Vagyis: ha a mikutyánkölyke, akkor felszedjük, ha nem, akkor árokbavele.
magyarbakancs
Bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás.
Mafia állam.
Ja és éról Orbánc nem tudott?
Mese habbal.
papa.49
A végén kiderül ennek is csak általánosa volt mint a BRÓKERNEK, aki eltüntetett jó pár milliárdot !!!
papa.49
Miattam akár egy cellában is ülhetnek, a hátralévő életükben !!!
kissé felnőttem
olyan is?
mert a tőbbi olyan
vak itó paraszt vakitó de takarékos ka otthonra való lehet haza kéne telepiteni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.