A Stop Soros törvénycsomag elfogadásával Magyarország újabb védvonalat húz – jelentette ki Puskás Imre, a Fidesz szóvivője vasárnap újságíróknak.

A kormánypárti politikus azt hangoztatta: minden akadályt le kell tenni a bevándorlást támogatók és az azt finanszírozók elé.

A határzár felépítése és a jogi határzár elfogadása mellett a Stop Soros újabb védelmet jelent annak megakadályozására, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon – közölte.

A belga miniszterelnök "kvótaultimátuma", Soros György újabb látogatásai Brüsszelben, az ENSZ migrációs csomagja és Brüsszel újabb támadásai Magyarország ellen jól jelzik, hogy nagyon komoly a fenyegetés arra, hogy a Soros-tervet mindenáron keresztül akarják vinni a brüsszeli döntéshozatalon – sorolta Puskás Imre, aki emlékeztetett: kötelező kvótákkal akarják széttelepíteni a migránsokat Európában.

Ennek megakadályozása a Stop Soros célja – mutatott rá a szóvivő, kifejtve: szeretnék regisztrációra, határvédelmi illeték fizetésére és teljes átláthatóságra kényszeríteni a bevándorlást támogató és finanszírozó szervezeteket.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Na akkor befellegzett a kötvénybicnicnek? ArRogánség maj határvédelmi illetéket fognak fizetni a 20.000 pénzes menkült után?
Béla333
Védvonal a Fideszes barmoknál - a józan ész előtti utolsó védvonal!
desiro
Ki ez a majom? Egy újabb idióta ügyeletes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.