Hamarosan várható lehet a belügyminiszter menesztése? Ha ez a menesztés elmarad, és kísérlet sem törénik rá, akkor mindennél világosabbá válik, hogy Orbán Viktor minden, a fasizmust, a rasszizmust elítélő nyilatkozata nem más, mint egy lépés pávatáncban. Miközben a másik olvasat sem feltétlenül jobb. Mert az azt jelentené, hogy valójában egy belügyi puccs zajlott le az országban.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
0rbán rengeteg hálával tartozik Pintérnek. Csak nem fogja már itt a finisben meneszteni?! Bár, még az is lehet. Mindkettőnek annyi vaj van a fején, hogy nem fogják egymást kicsinálni, hanem Pintér szép csöndben elkullog.

0rbánnak pedig nem hiszem el, hogy olyan nagyon nem akarta ezt a szégyenletes "becsületnapi" hordafelvonulást megtiltani. Pont ez az ő stílusa, az egyenruha, a kard és puska, még azzal a hatalmas potrohával együtt is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Aki Én: ...ha senki nem akar akkor miért kellet vagy százszor már megkérjelek hogy húzz a picsába ?
csipetke
@Csizmás Kond: @Aki Én: Basszus,nektek kéne valami külön topic,ahol nyírhatnátok egymást,mert ez szinte kizárólag a ti vitátoktról szól...
Aki Én
@Csizmás Kond: ...ezt is elmondta.
De inkább válaszolj a korábbi kérdéseinkre. Az nem megy, hogy bedobsz valami butaságot, aztán te magad sem tudod megvédeni, érvelni mellette.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Azért a jogokkal kapcsolatban szerintem elég habzana a szája sokaknak, ha felvonulnának a volt munkásőrökre emlékezve. Igaz jelvény, azaz vörös csillag nélkül, de az egérszürke egyenpufajkában. Elvégre hideg van.

Szóval: kicsit köszönö viszonyból is elkezdesz búcsúzni a tényektől. A várban a neonácik vonultak fel. Tommy-cicával, és a kinyilas párttal.
Csizmás Kond
@GeoCravker: A jog az nagyon kényes ügy...a munkáskör meg nem háborus jelenet hanem egyéb...a pufajka is egyfajta álcázott terror...
...és a vár...mint ahogy mondtam az lehet hogy sokaknak szálka a szemében, viszont akkor becsületbeli ügy volt...és sajnosnak kell mondani, hogy különbséget tesznek katonai akciók között. A katona az katona, az nem hibás és nem bűnös hanem áldozat, megemlékezni róluk pedig tisztelet.
ja és felvonulás...de inkább nem...mert akkor nagyon elkanyarodunk a témától.
Csizmás Kond
@csipetke: Sajnállak de nem tudom levakarni...próbáld meg te...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.