Ha egy parodista pörögne állandóan azon, hogy a magyar politikusok gondolatai akkor is csak a hurka-kolbász-pálinka tengelyén mozognak, ha a sorosozás helyett mondjuk a nemzeti hagyományok és kultúra fontosságáról szónokolnak, valószínűleg sokan túl leegyszerűsítőnek éreznék. De Boldog István fideszes képviselő most megmutatta, hogy nincs ezen mit leegyszerűsíteni, és olyan vizuális bombával jelentkezett a X. Csíkcsicsói Nemzetközi Böllérfesztiválról, amiről Bödőcs Tibor is csak álmodni tudna. A videó az országgyűlési képviselő csíkcsicsói beszédét mutatja be.„Mi magyarok itt, a Kárpát-medencében vagyunk otthon, és itt is akarunk maradni. Azt gondolom, hogy ennek az egyik legfontosabb feltétele, hogy a hagyományainkat, a nyelvünket, a kultúránkat őrizzük. Tudják, az az igazság, hogy nincsen mindig karácsony, nincsen mindig disznóvágás, de mindig lesz magyar nyelv, magyar kultúra. Mindig lesznek, akik ápolni, és építeni fogják a nemzetünket. Mindig azért dolgozom, és azért dolgozunk...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Erdélyi Orbán faszszopók! A magyarság szégyenfoltjaivá züllöttek.
namihami
És még büszkének is kéne lennünk arra, hogy a nyakunkon élősködnek. Nem elég nekünk a határonbelüli tolvajaink serege, akkor még a kinti potyalesők és tarhások népes tábora is a mi adóforintjainkat csapolja a kitartójukon keresztül.
Adózzatok TB-zzetek, dolgozzatok ide és akkor lehessen beleszólásotok az általatok ide IS befizetett pénzbe. De ugatni igen, fizetni nem? Tipikus erdélyi, felvidéki, vajdasági ""magyarsági"" mentalitás.
Persze, így szép, hogy nyaljátok a Gazda se..ét, aki ezért és az x-etekért, persze az ő hatalombatartása céljából, busásan szórja a mi pénzünket. Nektek egy dolgotok van, tartani a markotokat.
Pálinkás Pál
Kiírtátok magatokat székelyek!!! Állítólag ti mindig büszke nép voltatok,akkor mi a faszt élősködtök rajtunk???
karma1
Hat ennek a szornyusegnek tenyleg sirva kerne a receptjet Bodocs Tibi, dehat ezek a legaljan vannak mar mindennek...
Magyarsagrol beszel Romaniaban, romaniai nepzeneszek - haho ruhes, ez a csikcsicso kozel van Csikszeredahoz? Atmentel haknizni? - Arpadrol meg Attilarol, es a vegen be van vagva egy teljesen ertelmezhetetlen, felig muszlim zaszlo?
Mindig abban remenykedem, hogy mar nincs lejjebb... Hat van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.