Hivatali visszaéléssel gyanúsítja a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a Belügyminisztérium egy kormánytisztviselőjét. Egy vállalkozó ellen befolyással üzérkedés a megalapozott gyanú.

A Police. hu oldalán jelent meg hétfő délután a hír, miszerint egy kormánytisztviselőt gyanúsítanak bűncselekménnyel. 

Elfogták a Belügyminisztérium egyik kormánytisztviselőjét üzérkedés gyanújával

Fotó: Pixabay

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda 2018. február 12-én a reggeli órákban elfogta B. Imre 35 éves budapesti lakos, kormánytisztviselőt és az 55 éves Sz. Attila táti lakos, vállalkozót. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a két férfi önkormányzati vezetőknek ajánlotta fel közreműködését abban, hogy a Belügyminisztérium vis maior alapjából jogosulatlanul igényeljenek az önkormányzatuk számára pályázati forrásokat, illetve annak terhére végezzenek el az azon a jogcímen jogszerűen el nem számolható munkálatokat.

A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai B. Imrét és Sz. Attilát előállították, gyanúsítotti kihallgatásukat követően mindkettőjüket őrizetbe vették, további eljárási cselekmények folyamatban vannak.

(Police.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A Nemzet Vejkója és a kettős mérce. Jellemző rá még a pitiáner dzsentri nagyképűség (mint általában a fideszesekre), amikor is Récsöl terhessége alatt egy taxis engedély híján nem akarta bevinni a Margitszigetre, a Nemzet Vejkója részegen megfenyegette: "tudja kivagyok én? " , kirugatlak! stb...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Felvetődik a kérdés, hogy ez a NEMZETVÉDELMI SZOLGÁLAT "csak" kishalakat fidel, feljelent, és mi van a RENDSZERBE SZERVEZETT KORRUPCIÓT ápolókkal, azokat nem lehetne fülön csípni ennek a NEMZETÜNKET VÉDŐ SZOLGÁLATNAK!
.
Ja, hogy milliárdokra, kézen, közön a költségvetésből "kicsipkedett lövéra" NINCS JOGSZABÁLY, v mi tartja őket vissza, mert RENGETEG MUNKÁJUK LENNE, ha ha ha ha!!!
.
De jó, v rossz, hogy van a KISHALAK kihalászására! Olyan Sukoró ízű ez a történet!
peterkelemen
Majd amikor Pintért viszik és Orbánt meg a többi gazembert, akkor elhiszem, hogy Magyarország jogállam. Ezek piti elemek, mert már annyira kilóg az egész ló, hogy valamit fel kell majd mutatniuk az Uniónak.
kukac50
Tiborcot kellene letartoztatni és vezetőszáron elvinni. Kisebb pénzcsalás az ezt eredményezi 13 milliárdos azt meg próbálják elsikálni.
A Magyar igazságszolgáltatás most vizsgázik az Olaf és az unió +Brüsszel előtt!
Liliana
Egyik sem különb...egy kutya mind!
Lopnak ,csalnak,hazudnak,az egyszerű állampolgárral fizettetik meg azokat a dolgokat amire kaptak az Uniótól pénzt de ugye az nagyrésze ment a zsebbe ,luxusnyaralások,luxusvillák egyebek,és ugye ezt valahonnan vissza kell pótolni!
Na mármost ki fizetné vissza ha nem az egyszerű állampolgár!
És ez mindegyikre igaz kivétel nélkül!Meg a felújításokra kapott pénz!Hagyjuk már...Lop ,csal mindegyik...élnek az állampolgárok pénzéből!!!
kokopelli
@kukac50:..rákenné az apósra az egész ß@rt, a neje Récsölke meg egy hosszú
levélben lebaxná az ügyészséget,mint anno tanárját! Övék az ország "sack und pack"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.