Nem vett ki osztalékot Simicska Lajos, amikor tulajdonrésze volt az Eliosban. Amikor Tiborcz Istváné lett a cég, kinyílt a pénzcsap. A Közgép volt az Elios tulajdonosa, ezért Simicska Lajos cégétől kell visszakérni a pénzt, ha kiderül, hogy csaltak – ezt javasolta legalábbis Lázár János. A 24.hu azonban most arról írt: Tiborcz Istvánék vettek ki nagy pénzt a cégből, hiába volt ott Simicska is. A nyilvános cégadatokból arra jutott a portál: Simicska Lajos nem vett ki pénzt a cégből, hanem visszaadta azt olyan vállalatoknak, amelyek Tiborcz köreihez kötődtek. 2013-ban Simicskáék nem vettek ki osztalékot, így 2014-nek tömött kasszával vághatott neki az Elios. Ebben az évben lett a 100 százalékig Tiborcz tulajdonában álló Green Investments & Solutions Kft. 50 százalékos tulajdonosa az Eliosnak. Ekkor pedig már megindult a pénzeső: a 2014-es eredményből 470 millió forint osztalékot fizettek ki. Egy évvel később Tiborcz, állítólag a családját ért támadások miatt, eladta a Green...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@quadrocopter: A tektök már őrzi veszettül )))))))))))))))))))))))))
quadrocopter
Hoppácska!
Lézer Magyarázgatós János is rácsatlakozott a paci hosszú dokkolójára!
A kesegyerek még nem bujkál?
papa.49
@quadrocopter: A tektök már őrzi veszettül )))))))))))))))))))))))))
advocat
Ezt hagyta a fiúra. Nászajándékként. Legyen neki is valamije. Miért tette? Megkérdezi ezt valaki? No firkászkák, lehet kérdezni!!!
Hellcat
Hát ezt a Simicskára mutogatást megintcsak beszopta a fidesz...
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2018/02/13/forditva-ules-az-elios-bilin/
A feltárt, és a már a nemzetközi sajtóból is visszaköszönő, „szabálytalanságok” kapcsán a legegyszerűbb védekezésnek az tűnt volna, ha az elmúlt egy hónap vizsgálatai kapcsán maguk hívnak össze egy sajtótájékoztatót. Amelyen beszámolnak arról, hogy az elmúlt egy hónapban milyen vizsgálatokat folytattak le, illetve kezdeményeztek az OLAF jelentése alapján. Mert az anglia Express már egy hónapja is Orbán vejéről és az OLAF-jelentésről cikkezett. Az ügyészségnek teljesen felesleges a hülyét adni, és úgy csinálni, mintha tegnap hallottak volna erről először. Illetve, lehet, hogy tegnap hallottak erről először, de akkor az egy igen komoly szegénységi bizonyítvány. Miközben az említett sajtótájékozatóval elébe mehettek volna a lassan előtüremkedő botránynak, és legalább a jóhiszeműségüket igazolta volna. Amellett, talán, Lázár Szarkeverő Jánost is megóvta volna, hogy ráégjen az Elios-ügy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.