Az E. ON kedden bejelentette, a nemzeti gázszolgáltatónál lényegesen olcsóbban adják a gázt, mivel azt a szabadpiacról szerzik be, és így várhatóan éves szinten 13 ezer forintot is megspórolhatnak a fogyasztók.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: Ezt majd midenki eldönti maga, elvégre szabad országban élünk. Vagy nem? Ki ez a teleszart alsógatya, hogy belepofázik a szabadpiaci versenybe, fenyegetőzik, mindezt a magyar emberek érdekében, a rezsicsökkentés jegyében, mi?
Tudod te, hogy mennyit esett a gáz világpiaci ára az elmúlt években? Dehogy tudod, buta propagandista vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Miről nyöszörögsz nano értelmű?

Hejesirás csicska! Nehéz 2 román osztállyal, mi?

Csicska!
Ma még nem volt meg a napi betevő "szerszám a szádban? Azért vagy ilyen stupid - nem?
Matyar nyelw még nem menni, csicska?
A helyesírás sem? Na persze, mert román bocskoros vagy!
Ennyi idő után sem?
Buta vagy csicska!
Hat a Calgon, csicska?

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Sámannus
Ezek ám a rezsigecik, akik ha valóban csökken az ár akkor akarnak nagyot kaszálni, de azt elfelejtik, hogy a piac leszarja őket, és megtalálja a maga vevőjét.
Ezek a gecik csak azt felejtették el, hogy putyin rajtuk is átlépett, mert az Eon is onnan kapja a gázt, és ebből is látni, hogy a fütyisz a saját választóit is átbaszta.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/09/30/ne-fogadjuk-el-hogy-hulyenek-neznek-minket/
Ne fogadjuk el, hogy hülyének néznek minket. Legyünk hát büszkék, Magyarországon emelkedett a gáz ára. 2016 második felében ez a legnagyobb mértékű emelkedés volt az Európai Unióban. Hát mi a siker, ha nem ez? E mellé csak mellékesen jegyezném meg, hogy a nyersolaj hordónkénti ára a felére csökkent. És ez sem Orbán Viktor személyes közbenjárására történt. A választások közelednek, ami a propaganda megerősödését jelenti. Adófizetői pénzek milliárdjaiból láthatunk majd Soros-plakátokat, nemzeti konzultációkat és kamu rezsicsökkentést. Az uszítás és gyűlöletkeltés időszaka még csak most kezdődik el igazán. Készüljünk fel és tudjunk különbséget tenni az ordas hazugságok és a valóság között! Ne fogadjuk el, hogy hülyének néznek minket! Gázár változás 2016 második felében.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/09/800px-Change_in_natural_gas_prices_for_household_consumers_compared_with_12_months_earlier_second_half_2016__YB17.png
Aki Én
@Shikari: Mivel ezt te mondod, dicséretnek veszem :)
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2018/02/15/hazaarulo-pacalporkolt/
Rezsi Szilárd megcselekedte amit a haza – vagyis a Fidesz – megkövetelt tőle. Sikerült elérnie, hogy az E.On ne adjon kedvezményesebben gázt, mint azt az állam teszi. Siker, kedves Szilárd, siker. Megloptál több ezer embert, akik az E.On akciójával évente több ezer forintot spórolhattak volna meg. Emberek zsebéből vetted ki a pénzt csak azért, hogy megmutasd, ki a Jani. Neked semmi sem számít, Szilárd? Csak a pacaltpörkölt, meg a milliárdos birkózócsarnokod, melyet mi fizetünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.