Debrecen – Este 7-kor került a sürgősségire, hajnali 4-kor látta orvos – kilenc órát várt a sürgősségin egy 77 éves szívbeteg asszony. A beteget kísérő ápolónő szerint a várakozás nagyon megviselte az idős nőt, aki „sírt, mint egy gyermek” – derült ki az RTL riportjából.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A magyar egészségügy Orbán óta a legutolsók között van, de ugye a bolond hívei migránsoznak, meg sorosoznak holott a magyarok ellensége és gyilkosa Orbán Viktor és bűnbandája.
A magyar egészségügy a legutolsók között szerepel az Európai Unióban >>>
justpaste.it/1gm0e
Eladott Ország
Lázár János a kormányinfó napján előadta szokásos műsorát, mert mégiscsak ő a drága miniszterelnök úr magyar hangja. A sürgősségi ellátás a magyar egészségügy erőssége, mondta Lázár. Akkor nekünk beba*ott. Ugyan a gonosz vizitdíjat sikerült leszavazni, ellenben vannak nekünk működésképtelen kórházaink, ahová szerencsétlenebb esetben meghalni járunk. Hogy ezzel szemben vannak milliárdokból épült stadionjaink és legalább 2 kilátónk minden faluban? Prioritások, kedves barátaim, prioritások. Halott ember ugyanis már nem kér enni, nem kell gyógyszerekkel tömni, sőt, még Erzsébet-utalvány sem szükséges. Tiszta haszon az állam számára. Tudjuk, ez is a libsi lakájmédia hazug, a csodálatos kormányt lejáratni próbáló gyermeteg trükkje. Higgyük csak ezt, addig sem kell szembenézni a valósággal. Addig sem kell elfogadni azt, hogy az egészségügy képtelen ellátni feladatait. Higgyük csak azt, hogy minden rendben van, mert Orbán Viktor is milyen gyorsan felgyógyult a sportkórházas kitérőjét követően. Vagy hogy Hende Csaba balesetét követően hipp-hopp, ott volt a mentőhelikopter. Az nem számít, hogy csak a válla ficamodott ki, vagy a csuklója sérült meg, az a fontos, hogy milyen nagyszerű ellátást kapott. Nekik ez jár, hisz ők értünk tesznek. Azért, hogy mi egy jobb országban élhessünk. Ameddig mi akár fél napot is várunk a sürgősségin arra, hogy valaki végre megvizsgáljon, addig legyünk abban biztosak, hogy Lázár Jánosnak, vagy épp Rogán Antalnak ilyen problémái nincsenek. Ők, akik egy álomvilágot teremtettek a maguk számára a magyar adófizetők pénzén, nincsenek tisztában azzal, milyen is a valóság. Igaz, nem is érdekli őket. Nem tudják milyen is az, ha emberek azért halnak meg, mert képtelenek voltak több hónapot várni a sorukra. Számukra ezek a problémák nem is léteznek. Ők már képtelenek felmérni, mit is jelent a valóságban az egészségügyből focistadionok építésére átcsoportosított pár száz millió forint. Nem tudják és nem is érdekli őket.
namihami
Ezért ""sűrgősségi"". Ha a normálra ment volna, akkor 2 hónappal későbbre kapott volna időpontot. Így megy ez Kósavárosban (is).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.