Jelentősen szigorítja a kormány a “Stop Soros” törvénycsomagot, és ilyen formában nyújtja be kedden az Országgyűlésnek – jelentette be a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár kedden Budapesten, sajtótájékoztatón. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: DebMédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Micsoda szemét banda, nem elég már az sem nekik, hogy a civileknek regisztrálniuk kell, most már engedélyt kell kérniük, és át kell őket világítania Pintérnek!

Itt volna az ideje, hogy az állandó szigorításokat egy kiadós tüntetéssel válaszolják meg az emberek. Nem csak az internetért kell harcolni, hanem elsősorban a jogainkért.
Eladott Ország
Nagyon fontos az ellenzék felelőssége. Ha most is csak a pártfinanszírozás érdekli őket, és hogy a pénzért bejussanak Orbán díszletparlamentjébe, akkor tényleg az ország szemetjévé válnak, és társtettesei a civilszervezetek és a maradék független sajtó üldözésének és felszámolásának. Tegyük hozzá, hogy a nyílt diktatúrára való áttérés nem rögtönzés. 2010 óta lehet tudni, hogy ez fog történni. Hét éve nem tettek ellene semmit. A rendszer jellege eddig is diktatúra volt, csak nem használtak erőszakot. Ha Orbán ezt a tervet végrehajtja, és az ellenzéke ezt tétlenül nézi a parlamenti büfében, akkor a magyar nép legnagyobb ellensége ez az ellenzék egyébként most is az, de akkor még a vak is láthatja.
tudode
Micsoda megtiszteltetés!
.
Igen ám, de a zembereket jobban érinti a lerohasztott egészségügy, az gyerekeket elbutító oktatás, a SZOCIÁLIS HÁLÓ, amely vót nincs, helyette van ez a röhejes SOROS SALÁTATÖRVÉNY, amellyel a CIVILEKET szándékoznak KIHERÉLNI!
.
Ne aggódjanak, a GYŐZTES MÁR "majdnem mindent elcsórikázott", VALAMI VAN, DE NEM AZ IGAZI kormány, az a kormány, amely valójában NER-nek csúfolt CINKOSOK GYÜLEKEZETE, és mást sem csinálnak, VÉDIK A MENTHETLENT, azt aki VAN, DE KI TUDJA MINEK, MIÉRT!
.
----- Nincs is kormány
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
.
Ami van SZAKBARBÁR lejárt lemezű frakcióvezetők, szócsövek gyülekezete, akik PÁRT HŰSÉGESKÜT TETTEK annak, akit "csak" a KÖZJOGI MÉLTÓSÁG címe véd meg, meg, még félrevezethető kódis a szimpatizánsoktól is elvárva!
.
www.youtube.com/watch?v=exYziMv2k5A
.
Hajrá FideSS!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.