Schiffer András - ha már a kormánylap leleplezte - beismerte, bizony így volt. Schiffer András - ha már a kormánylap leleplezte - beismerte, bizony így volt. Schiffer András közösségi oldalán osztotta meg újra, hogy bizony voltak olyan idők, amikor a TASZ ügyvédjeként az egykori Soros-ösztöndíjas Orbán Viktort védte. A nagy beismeréshez az apropót ezúttal a Magyar Idők adta. A kormánylap az LMP volt és jelenlegi vezetőinek kötődését taglalta a Soros-hálózathoz és példaként hozza, hogy Schiffer András a Védegylet tagja és a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) munkatársa volt. A Magyar Idők „leleplezéséhez” az LMP volt társelnöke egyetlen apró, de fontos kiegészítést tett. Szerinte ez nyilván véletlenül maradt ki a cikkből. Schiffer András most azt írta, hogy mindenki tudja, 1996-tól 2008-ig

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat igen... A csuti debil mindent megkapott Sorostol, amit a nagy demokrata megadhatott neki... Osztondijat, lehetoseget a kulfoldi tanulmanyokra - amivel nem elt, hanem visszaelt -, az ingyenes ugyvedi segitseget egy demokratizmuson alapulo civil kozossegtol...
Bar nem csipem Schiffert - meg a sajat nagynenje se csipi -, de o akkor azt tette, amit a demokratikus torvenyek szerint tennie kellett.
A csuti miniduce reszleges amneziaban szenved, amikor ezt a szakaszat az eletenek teljesen ignoralja.
quadrocopter
A Geci hazaáruló, orosz csicska, NATO-áruló, Putyin eszköze, az unió talibánja, fertőző gennykupac, rákos sejt a nemzeten, hulladék, skizofrén sunyi, hazudozó, bűnöző állat!
Borsodi
@quadrocopter: Kimaradt Magyarország minisztere aki bármit tehet a népe ellen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.