A kancelláriaminiszter szűk körben már arról beszélt, hogy a miniszterelnök veje helyett őt akarják beáldozni a botrányos közbeszerzési ügyben. Az Alfahír internetes portál értesülései szerint a kancelláriaminiszter szűk körben már arról beszélt, hogy a miniszterelnök veje helyett őt akarják beáldozni a botrányos közbeszerzési ügyben. hirdetés Lázár János egy tavaly novemberi kormányinfón beszélt először arról, hogy Tiborcz Istvánnal korábban közösen találták ki Hódmezővásárhely közvilágításának modernizálását. A kormányközeli PestiSrácok főszerkesztője ezt a tényt egy televíziós műsorban már úgy tálalta, hogy a kancelláriaminiszter szándékosan akarta Tiborczot belekeverni az Elios-botrányba.

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vajon miert is nem tudom sajnalni sunyitekintetu annyitiser janost?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
Lázár és Simicska közt, kialakulhat egy véd-és dac-szövetség.
Ők ketten sok mindenre képesek, Orbán ezt jól tudja. Ez akadálya lehet Lázár beáldozásának.
kereső
Janó,jogos az aggodalmad.Ha a prosti srácok már foglakozik az üggyel, a 888!,-és a magyaridők néhány napon belül közhirré teszik ,hogy az ügyészség/nav vizsgálódik az ügyben-és téged tanuként! megidéztek, akkor tényleg tudni fogod,hogy néhány napon belül hivatalosan megkapod az idézést. A harmadik boritékot el ne felejtsd felbontani./feltéve,hogy kaptál anno három boritékot,amikor beültél az államtitkári székbe./
kereső
@kereső: bocsánatot kérek,Janó! Nem az államtitkári székbe,hanem a kancellária miniszteri székbe ültél be. Innen egy kicsit nagyobbat lehet esni,ha az úr is úgy akarja.
Pálinkás Pál
Hol fenn,hol lenn janóka...miből gondoltad hogy a vejkó fog bukni??? Ő majd csak akkor ha a duce nyakán szorul a hurok...minden szívfájdalom nélkül beáldoznak táskahordó majom,...majd elgondolkodhatsz ,megéri -e?
Aki Én
Lázár már korábban jelezte, hogy visszavonulna, úgyhogy bármi lehet.
Ettől függetlenül a ,,bűnszervezetben" megül, vagyis nem úszhatja meg Tiborc sem. Persze nem vagyok túl naiv.
karma1
@Aki Én: @kereső: @Pálinkás Pál: Lehet egy darabig kenni a szart egymasra, lehet elodazni nyomozast, ezt-azt, de azert mar tegnap kiderult Junckertol, hogy a lengyelek elegge meggondoltak magukat, es mar nem ugy gondoljak, hogy orbannak a nyomdokait kene kovetniuk, szoval az Unio tavaly elinditotta ellenuk a 7. cikkely szerinti eljarast, aminek volt egy 3 honapos hatarideje, ha addig a lengyelek nem gondoljak meg magukat, akkor magasabb fokozatba kapcsolt volna az eljaras. De a lengyelek a fejukhoz kaptak, es mindjart kezesbaranyok lettek.
Azert polt elszorakozhat meg egy darabig, de az OLAF nem azert csinalta a vizsgalatot mert jo dolgaban nem volt mit tennie, hanem azert, mert sulyos visszassagokat tartak fel, amiben az unio penze van nagyon komoly szazalekban, es amit ezzel a vizsgalattal az Unio vissza akar szerezni. Azt hiszem, Brusszelben erosen megmorcosodnak, ha nem tortenik semmi a polt-fele igazsagugyben, - majd akkor Brusszel tesz rola, hogy a magyarok valamit lepjenek. Lehet, hogy az Unio sosem fogja ettol a bagazstol visszakapni a 31 milliardjat, de hogy ezutan egy buznyakot sem fog kapni Ma.o., az is tuti. Az OLAF nem hatosag, de a vizsgalat melle odabiggyesztett egy javaslatot Ma.o.-nak is, meg az Unionak is. (Mit tegyenek Magyarorszaggal, ha megmakacsolnak magukat es se vizsgalat, se visszaterites).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.