Nils Muiznieks egykori lett miniszter, 2012 óta az Európa Tanács emberi jogi biztosa ismét rárontott az Orbán-kormányra Stop Soros-ügyben, meg is kapta, most éppen Halász Jánostól a magáét. De lássuk, eddig mivel vívta ki a centrális erőtér haragját.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Engem rendszeresen meglep, hogy a kormány gyűlöletkampánya milyen termékeny talajra talált egyesek lelkében, úgy általában az országban, de itt a Propin is. Nils Muiznieks a Soros embertípus alatt a másokon segíteni akaró, toleráns, jószándékú embereket érti, szemben a Magyarországon egyre terjedő, "a külföldiekkel szembeni türelmetlenséget és a civil szervezetek felé irányuló bizalmatlanságot" mutató emberekkel. Teljesen egyetértek vele, és amellett, hogy szégyellem, hogy ilyen emberekkel élek egy országban, aggaszt, hogy a menedékkérőkkel szembeni gyűlölet csak fokozódni fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.