Mély felháborodást váltott ki a Fidesz iránt nem feltétlenül elkötelezett emberekből az Európai Unió Csalás Elleni Hivatalának (OLAF) jelentése, amiben súlyos szabálytalanságokat és szervezett bűnözésre utaló tényeket tárt fel az Elios Zrt. (a miniszterelnök vejének, Tiborcz István cégének) közbeszerzései kapcsán. Ezekről korábban már itt írtunk. Mit ad Isten, a kormánypárti propagandasajtó viszont Simicska Lajos nevének gyakori, cseppet sem pozitív hangvételű emlegetésével próbálja enyhíteni a meglehetősen kínos helyzetet. Kommunikációjuk során arra utalnak, hogy a cég az OLAF által vizsgált időszakban Simicska tulajdonában álló Közgéphez tartozott, így tehát Simicska felelős az Elios-ért és a feltárt problémákért. Az OLAF egyébként a teljes uniós támogatás visszafizettetését javasolja az EU-nak, mivel szervezett csalás nyomaira bukkantak az Elios által elnyert közvilágítási projekteknél. A több, mint 13 milliárd forintos problémát Lázár János pedig Simicskával fizettetné meg...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
MIndne idők legnagyobb tolvaj bandája a fideSS és ha még ez nem elég: szétverték a jogállamot, eltörötlték az Alkotmányt, csalásokra építették fel az új választási rendszert, bekebelezték a média 95%-át, leépítették a demokráciát. Orbánék állam elleni bűncselekmények sorozatát hajtották végre így ne jöjjenek majd azzal amikor nekik megy a nép, hogy az bizony állam elleni bűncselekmény. A népnek nem csak joga van egy ilyen súlyos helyzetben, diktatúrában erővel eltaposni őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.