Tavaly ilyenkor is Visegrádon tartott frakcióülést a Fidesz. Arról a miniszterelnök feltett az oldalára egy képet, amelyen az esti lazább órákban képviselőkkel ultizik. Akkor vesztett, a hírek szerint Font Sándor nyert (ügyes játékos másban is).

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Kedves Ildikó! Inkább meséljen arról a Fidesszel közös mutyiról amit a Danubius és a Sláger rádió ügyében adtak elő közösen a Fideszesekkel. Hogy akkor ki is a zsarolható:

"Kártérítést követelnek a Sláger és a Danubius tulajdonosai
Beperelték Magyarországot a Sláger és a Danubius Rádió tulajdonosai, mivel szerintük a 2009-es frekvenciapályázat elbírálása során törvénysértés történt. Az ügy kapcsán az is kiderült, a pályáztatás előtt Fideszes és MSZP-s képviselők keresték meg a befektetőket együttműködés reményében.
Az Accession Mezzanine Capital, a Danubius Rádió tulajdonosa az ügyben Fellegi Tamás miniszter, illetve Nyerges Zsolt Fidesz-közeli üzletember nevét említette. Az alperes Nemzeti Fejlesztési Minisztérium munkatársai egyelőre nem nyilatkoztak. A hvg.hu cikkében megemlíti: Fellegi és Nyerges 2009 óta létrehozták saját vállalkozásukat, az Adveniót, amely aztán elnyerte a Danubius frekvenciáját.
Az Emmis, a Sláger Rádió üzemeltetője a bírósági dokumentumok szerint Lendvai Ildikótól, az MSZP akkori elnökétől, valamint Puch László pártigazgatótól kapott megkereséseket. Lendvai Ildikó közlése szerint a találkozón arról esett szó, hogy az ORTT talán jobban előnyben részesítene több politikai tartalmat kínáló rádióadókat, ..."
media.mandiner.hu/cikk/20120406_karteritest_kovetelnek_a_slager_es_a_danubius_tulajdonosai

Talán ez is egy olyan történet, a sok közül, amivel egymást tudja zsarolni az MSZP és a Fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.