Izraeliek tüntettek a korrupció és a korrupt Netanyahu ellen Tel Avivban. Orbánnal egymást dícsérték a korrupt bűnözők. Két korrupt szemétláda. Szégyen! A magyar népnek is tombolnia kellene már réges-régóta. Milyen nép az amelyik nem megy ki azonnal és nem tüntet ezerrel a korrupt g*ci miatt? Gyáva nép a magyar, ezért szernved és tartja önmagát rabszolgasorsban.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ad Orbán:

Az igazi 2 in 1

Münchausen jelenség és szindróma

Még a mai nem túl művelt világban is közismert tény, hogy Münchhausen báró nem éppen az n9gazmondás bajnoka sőt „Karl Friedrich Hieronymus von Münchhausen báró, német katonatiszt, akinek neve a nagyotmondással és a lódítással forrott össze.”.
Ahogy az is ismert lehet – főleg mert több film is foglakozott vele -, hogy létezik egy „betegség” a Münchausen kór. Aminek – valójában a betegség egy tágabb fogalmat takar: a figyelem felkeltése érdekében tüneteket találnak ki és produkálnak is – az egyik változata az, mikor egy hozzátartozó, jellemzően anya, betegen tartja (gyakran már a betegséget is ő okozza) a gyermeket, hogy magában és környeztében eljátszhassa a hősies önfeláldozó anya szerepét.
Nos ez mindkettő elmondható, sőt karakteres jellemzője ártunk és qurmányunk propagandájának.
Nagyobbnál nagyobb hazugságokkal etetik a népet és közben azzal kérkednek, hogy milyen hősiesen védik őket azoktól a gondoktól, amiket ők teremtettek, pontosabban gyakran csak kitaláltak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.