Breuer Péternél, a Heti TV Pirkadat című műsorában járt Németh Szilárd rezsibiztos, Fidesz-alelnök, a kolbászos tepertőkrém koronázatlan királya. Miután a műsorvezető Breuer bevezetőképp elmondta a kötelezőket, azzal folytatta, "most pedig kérdések özönét" intézi Némethhez. És jött is az első kérdés: -Milyen volt az idevezető útja? -Milyen az időjárás Csepelen? -Az autóban is látta, hogy kocognak az emberek Csepelen? Németh becsületére váljék, állja a kérdéseket, becsülettel megválaszolja mindet.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert ilyen lazan-faszan kezelni azt a tenyt, hogy ma Magyarorszagon 13 kulonbozo nemzetiseg el, akik magyukat magyarnak valljak,... hat ennek tudataban eleg silanyra sikeredett az egybites mekegese...
Ja, kezelteti mar a Bazedofjat? AKarhanyszor ranezek, a frasz tor ki a latvanytol...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
A választás tétje,hogy a BÖRTÖNBE mentek-e, vagy a Maldiv szigetekre nyaralni.A választás tétje,hogy loptok-e tovább, vagy az ország kapja!meg mindazt a pénzt ami ebben a költségvetési ciklusban az EU-tól jön. 25000 milliárd! Majdnem annyi, amennyi az ország bruttó adósságállománya 2016.ban.A 2017-es adat még nem ismert.
kereső
@kereső: Ps.: Magyarország egy éves GDP összege: 36000 milliárd Ft.Lehet tovább dicsekedni az éves GDP növekedési adattal.
Nessy
Tényleg az a tét, hogy Magyarország mi lesz! Magyarország, vagy Orbanisztán.
tudode
Függetlenűl a FŐSZEREPLŐTŐL, annak vagyunk tanúi, hogy EGY DEBIL szekta tartja FÉLELEMBEN az országot a KÖZ VAGYONÁT osztogatva, azaz ÁTKÖSABB AZ ÁTKOSNÁL a XXI. században:
.
Ki "is" lett az ország MINDENHATÓ URA:
.
LEHET EZT CSINÁLNI?
.
www.youtube.com/watch?v=Cn5ysbF_zow
.
Ebben az évben LESZ 30 éves a MI FIATAL DEMOKRATÁNKBÓL megmaradt 1-2 svihák!!!
.
Ezt KAPJÁK BE:
.
www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00.
.
Valójában NINCS IS KORMÁNY, ami van az FELCSÚTI BABA a megszámolhatatlan cinkosával, és rablójával:
.
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
.
Nem az ő szégyenük, az ORSZÁG SZÉGYENE, hogy ezek a a politikából kivénhedt SVIHÁKOK betehetik az Ország Házába a lábukat!
.
Németh Szilárd valójában LEKÉPEZI ennek a NÉPNYÚZÓ, DEBIL, a NÉPPEL PACKÁZÓ, HÜLYÍTŐ,félelemben tartó lehetetlen, szégyenletes bandának a SZÍNVONALÁT!!!
.
Egy csepp VÉRÁLDOZATOT nem érdemelnek ezek az EMBERI MIVOLTUKBÓL kivetkőzöttek, akik SAJÁT KARDJUKBA FOGNAK beledőlni, HA NYERNEK április 8-án, ha nem!!!
nusika
@Nessy: ...vagy kisebbsében a magyar ember...pl. Farkas Flórián , Balogh féle emberek vezetik az országot, akiknek dícsőség a sikkasztás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.