Ott volt apósa, a miniszterelnök évértékelőjén. A hvg.hu és a 168 Óra fotósa is megörökítette Tiborcz Istvánt apósa, Orbán Viktor miniszterelnök beszédén a Várkert Bazárban. A napokban az Elios-botrány miatt az érdeklődés középpontjába kerülő Tiborczot a Népszava szerint az elmúlt napokban nem látták állandó lakóhelyén, a Fejér megyei Csabdiban. A lapnak a falubeliek azt mondták, bár korábban gyakran látták az autóját, egy ideje nem tűnt fel a kormányfő veje. Aggodalomra azonban a jelek szerint semmi ok, bár a hvg.hu szerint Tiborcz István és felesége, Orbán Ráhel nem ült a nézőtéren, csak a beszéd után jelentek meg és váltottak pár szót a vendégekkel.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hiaba, csak a falkaban erzi jol magat ez a tiborcz gyerek is...
A birkak is csordaallatok, egyedul nagyon gyorsan elvesznek, megbetegszenek.
De megsugom a vejkonak, hogy amikor a vagohidra gyujtik oket ossze, akkor is szorosan egymas tarsasagaban vannak: eleg az elso birkat feliranyitani a rampara, a tobbi megy utana...
Remelem, ezt a nyaj-komplexust megtartjak bukasukra is...:o)))
RonaGyuri
Egy árulkodó tanács

A mocsok sajtó-munkások nem szállnak le a sze4gény Őfenesége családi ügyeiről

Már megint megpróbálták meggyalázni az ünnepet. A szertettől áthatva a várható katartikus élmény – amit Őfenesége évértékelője az arra méltó pógárokban fakaszt - emelkedett hangulatban érkező derék fityesznyikeket tagattak mindenféle alpári dolgokkal: az un. ELIOS üggyel, és annak sorsával kapcsolatban kérték a véleményüket.
Nos még olyan is akadt, aki visszakérdezett, hogy ő bizony nem hallott ilyesmiről.
Sőt egy derék pártkatona még rendesen ki is osztott az őt zaklatót: „sokkal fontosabb lenne inkább Sorossal foglalkozni.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.