Egészen nyilvánvalóan megjelenik annak a kommunikációnak a romboló hatása, amelyik a nemzeti identitást, és „jogi cselekvőképességet” összemossa. Egészen sarkosan azt is lehetne mondani, hogy mindazok, akik elfogadják ezt az összemosást, azok a Fideszt támogatják. Mert elfogadják azt a gondolkodási ketrecet, amit a jelenlegi hatalom állított fel. Nem egy esetben akár a személyes konfliktusokat, ismeretségek megmérgezését is vállalva. De ettől még az egyes embereknek pont olyan véleményük lehet, amilyen nekik a legszimpatikusabb.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Ugyan ezen a véleményen vagyok. Aki nem viseli a döntésének a következményét az NE SZÓLJON bele a mi dolgunkba.Mert ez csak azt eredményezi hogy egyre inkább árad feléjük a gyülölet Értem én ez alatt a magyarul is beszélő románokat , vajdaságiakat, ukránokat!Igaz az a mondás hogy könnyű más farkával verni a csalánt!!!
GeoCravker
@RonaGyuri: Üsse kavics, a haver se dugja az asszonyt :-)
GeoCravker
@dr. prédikátor: miaz hogy könnyű. :-)
a jelenlegi pénzosztások olyanok, hogy miután a tieddel szétverték a csalán, még szívhatsz is
Pálinkás Pál
Aki megszavazta a szavazati jogot a Parlamentben,azt statáriálisan minimum 5 évre lecsukni hazaárulásért...és olyan fideszes módon,a bírtónak nem lesz joga mérlegelni,legfeljebb többet adhat!!! Ismerős törvény narancsmajmok!!!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.