Mindenki azzal támogatja hőn szeretett és tisztelt vezérét, amivel tudja! Ez így van rendjén. Egy lelkes facebook-csoport imaláncot indított Orbán Viktorért, amit a Fidesz-győzelemig minden nap megejtenek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Bizony, a hülyeség örök és biztos pont bizonyos embercsoport életében.
Ennek a láncnak végén, ha jól imádkoznak, akkor nem lesz majd egy nagy vasgolyó?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Remélem a jó Isten meg is hallja az imákat,s kinek-kinek érdemei alapján osztja ki a posztokat.
Clavigo
Esetleg,,le is szophatnátok ezt a Disznót.
grincss
Hogy rohadna meg, aki kitalálta!
És az összes birka is!
nezelodo
Azért nem kellene nyilvánosan viccet csinálni az imából. Ha valakinek joga van imádkozni érte,a néhai juhász özvegye az.
Madácsi Pali
Mielőtt elkezdenék az imát olvassák el:

„Akkor szól a bal keze felől állókhoz is: Menjetek előlem, átkozottak, az ördögnek és angyalainak elkészített örök tűzre. 42Mert éheztem, és nem adtatok ennem, szomjaztam, és nem adtatok innom, 43jövevény voltam, és nem fogadtatok be, mezítelen voltam, és nem ruháztatok fel, beteg voltam, börtönben voltam, és nem látogattatok meg. 44Akkor ezek is így válaszolnak neki: Uram, mikor láttunk téged éhezni vagy szomjazni, jövevénynek vagy mezítelennek, betegen vagy börtönben, amikor nem szolgáltunk neked? 45Akkor így felel nekik: Bizony, mondom néktek, amikor nem tettétek meg ezeket eggyel a legkisebbek közül, velem nem tettétek meg. 46És ezek elmennek az örök büntetésre, az igazak pedig az örök életre.”

Az idézet Máté evangéliumának 25. fejezetéből "Az utolsó ítélet"-ből származik.

Amennyiben Orbánnal együtt elvetik Isten ítéletét, nyugodtan fohászkodhatnak a sátánhoz, de azt ne Isten házában tegyék, és tegyék le előtte a keresztet!
mackoka46
Imádkozhatnak 3 éjjel és három nap is, az ördög viszi a lelkét, tárt karokkal várják a pokolba. Ez a mocsok csak magával tett jót, mert hát a mamelukok és a seggnyalók is szenvednek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.