Már tavaly nyáron megjelentek a hírek, hogy a kormány teniszstadiont akar építeni a Margitszigetre. Természetesen kiemelt nemzetgazdasági beruházásként fogják kezelni az építkezést, ami azt jelenti, hogy – miután az önkormányzat önként és dalolva átadja a kiszemelt területet a kormánynak – az egyébként műemlékekkel teli Margitszigeten úgy építkezhetnek majd, ahogy csak kedvük tartja. Nem kell figyelembe …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez mindennek a teteje,... Szetkurni a Nepligetet, kivagni minden fat, es most ennek a tetejebe Budapest ekkovet is szetb@szni... Hat nem... Ez legyen mar az a terv, amit semmilyen korulmenyek kozott nem valositanak meg...
Tegnap egy hsz-emben irtam, hogy nagyon hangsulytalanul, mindenkivel megszavaztatva egy nagy disznosagot akarnak lenyomni az emberek torkan: hat ez volt az.

"Ma aztán a csapból is Soros György fog folyni
A sok rizsa kozt nagyon szepen megbujik az uj ellopando penz lehetoseg: egy jo sok roviditesbol allo huszadrangu teniszverseny, amire ugyebar fel kell epiteni palyakat, szallodakat, kommunalis letesitmenyeket, es hat nem akarom kitalalni, hogy ki fogja nyerni a palyaztatas nelkuli tendereket.
Es persze a varhato felelossegrevonastol sikeresen meglepett megint a csuti nyomoronc, hiszen Szofiaban halaszthatatlan dolga tamadhatott...
Nehogyma kerdesekre kelljen valaszolnia az elmult hetek mindennapra juto botranyairol...:o((("

Szoval ezert kell szetkurni Budapestet... Tokeletesen ellenorizhetetlen penzmosoda...
csipetke
@karma1: Egyetértek,de ha mindenképp teniszstadiont akarnak,mé' nem lehet egy amúgyis mindig üres focistadiont átnevezni ilyen célra,ha már Orbánnak a sport a heppje.Rajta is tisztán látszik,hogy milyen keményen sportol.Mára már egy 1.60x1.60-as kocka lett belőle.Az emberek a munkából rohannak a másod,harmad állásokba,hogy megéljenek,akik még kalandvágytól fűtve ittmaradtak Magyarországban.Közben pont lesz@rják a sportot.Ráadásul a tenisz nem egy olcsó tömegsport.Másrészt miért kell tönkrevágni a Margitszigetet?Ez csak egy új pénzlenyúlás valamelyik fideszközeli nagyvállalkozónak.Garancsi?Lönci?
nevemnick
Jellemző a regnáló hatalomra, hogy az értékeinket szét kell barmolni.
Sajnos, az országban is eluralkodott ez a nézet, évszázados értékeinket tüntetnek el, vagy alakítanak át, ahelyett, hogy megmentenék őket. A stadionok árából, elsíbolt lóvéból több száz (nekik tetsző szóval) nemzethy értéket lehetne az utókorra hagyni.
Ha ez így megy tovább, akkor a migráncsok a legkevesebb veszély jelentenek a kultúránkra, nemzetünkre

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.