2017-ben 40 százalékkal több kínai állampolgár érdeklődött magyar ingatlanok iránt, mint egy évvel korábban. A vevők teljesen más társadalmi státuszt képviselnek, mint a húsz-harminc éve Magyarországra érkezettek, vásárlóerejükkel pedig átformálhatják a II. kerület, illetve a II/A ingatlanpiacát.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Na migránsozók még mindig migráns-fóbiában szenvedtek. Láthatjátok Orbán a legnagyobb migránsbetelepítő. Muszlimok is szép számmal bevásárolnak nem csak a kínaiak.
X-ray
Mifelénk már több a sárga és a fekete, mint a fehér...
peterkelemen
@X-ray: Na és? Nem a sokszínűséggel van a baj hanem a betegagyú rasszistákkal meg olyan hazug gazemberekkel, mint Orbán aki mást mond mint amit valójában tesz + nyúzza és irtja a magyar népet.
kokopelli
@peterkelemen, ..azért az nem volt kis alakítás,ahogy a fideszt a stikában betelepített migránsokkal megßopatta! ;-)))))))))))))))))
Ezeknek a barmoknak simán el tudnám adni a "Golden Gate"-t,azzal a feltétellel,hogy
nekik kell szétszerelni,valamint az Alcatrassal és a Clint Eastwooddal mint házmesterrel! ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.