A putnoki polgármester teljes természetességgel beszélt arról, hogy korrupt maffiarendszerben élünk, és aki nem a jó színekben játszik, „az szopni fog”. Vadul rotyog a híg lötty, egyre gyakrabban csap ki pára a fedő alól. A várakozók idegesen szimatolnak, találgatják, hogy hús vagy legalább egy kis bőrdarab puhul-e a fazék mélyén, nem csak rothadt krumpli. Közben furakodnak is, foguk közt káromkodva próbálnak előresorolni a tűz felé, de azért óvatosak. A tagbaszakadt, böllérképű konyhás fegyelmet tart: aprócska malacszemeivel a sort pásztázza, ha tolakodást lát, odavág a súlyos merőkanállal.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"Hogy mit motyogsz szabad választás jogáról, egyenlő feltételekről? Hagyd már a soroslibsi dumádat, mondtuk, hogy itt fazék van, és fejadag! Ha csak tartod a szád és a tányérod, jut belőle. Ha dicsérsz minket, talán repetázhatsz is, de ha visszapofázol, a fejedre ütünk." ! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.