Több tízezer főt számláló csoportban lopott képpel gyaláztak meg egy erdélyi magyar családot már a kampány elején, akik ráadásul szavazni sem akarnak. A DK uszítása túl jól működik, a botrányban érintett a párt választókerületi elnöke is.

Forrás: makohirado.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maszk
A kormány, vagyis orbán, mert orbán a kormány, már évek óta uszít és kelt gyűlöletet egy egész nemzetben lélekölő módon, és most csodálkoznak egyesek, hogy ennek van némi hozadéka? (mert ilyen szintű gyűlöletkeltés mellett sokkal nagyobb hozadékának kellene lenni!)

1. Ki kezdett mást hamis színben beállítva, hazudva róla, a megkérdezése nélkül az arcával teleplakátolni egy egész országot?
És most, perpillanat is (!), mások arcát kirakva, másokat besározva, másokról hazudva uszít orbán - mert Q-ra nem igaz, hogy le akarnák bontani a kerítést. De orbánt meg a fajtáját, kicsit sem zavarják a tények a megnyilvánulásaikban.

2. Azért, mert visszaéltek más képével (ezt tényleg nem kellett volna, fijjug), az nem jelenti azt, hogy a probléma nem valós, és nem súlyos!
Nehogy már még kitaláld, hogy emiatt az eset miatt, te kerültél egyből erkölcsi fölénybe?!...
Ha mégis kitalálnád, primitívebb vagy, mint gondolod... Igen, te magadról, mert mások látják már régóta, hogy mennyire primitív vagy, csak még te nem tudod magadról.
Peller Anikó
1. Biztos hamis?
2. Akármilyen, akkor se szavazzon senki román arról, hogy itt milyen kormány legyen.

Ahhoz mit szólnának a patkányok ha mi döntenénk el náluk mi legyen.

Egyébként ha sokat ugrál a gecigny akkor megérhetjük, hogy 10 tankkal letapossák Magyarországot a románok, mert előbb utóbb megúnják amit ez a féreg művel.
Hellcat
Látom működik a fidesz propaganda gőzerővel...gondolom csináltak egy fb csoportot amiben a saját szardobáló propagandájukat adtál elő ellenzékiként a külhoniak ellen...aztán pár nappal később törölték az oldalt de a kár addigra már megvolt...most egy csomó idióta azt hiszi, hogy nesztek ez az uszító szar az ellenzék...néz meg hogy utálják a külhoni magyarokat.
vitriol
@Hellcat: a fidesznek tele a gatyája az új és még újabb csontvázak miatt, s a szarból úgy akarnak kimászni, hogy azzal sározzák be az ellenzéket. Bár amiket kitalálnak abból semmi sem hihető, inkább röhejes, de az egyre fogyatkozó agymosott még így is hisz neki.
quadrocopter
Zseniális alkalmazás segít kiirtani a Fidesz-propagandát a hírfolyamodból.

Két perc alatt megtisztíthatod a Facebookodat a mocsoktól!
Remek alkalmazás bukkant fel a neten, amellyel játszi könnyedséggel visszavonhatod a lájkodat az összes fideszes propagandamédiumtól, amit esetleg korábban belájkoltál.

Így működik: Amelyik fideszes csicskamédia neve mellett sötétkék gombot látsz, azt szerencsére nem követed. Amelyik mellett viszont világoskéket, azt valamikor korábban belájkoltad. Itt a gomb újbóli megnyomásával visszavonhatod a lájkodat.

Ha a teljes tábla sötétkék, akkor megszabadultál az összes fideszes propaganda-oldaltól.

Itt találod az alkalmazást!
nyugatifeny.hu/2018/03/23/zsenialis-alkalmazas-segit-kiirtani-a-fidesz-propagandat-a-hirfolyamodbol
Nessy
@Peller Anikó: Úgyis a Tisza vonaláig akarták anno elfoglalni kis hazánkat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.