Cserébe politikai védettséget ígértek a csongrádi fideszesek – tudta meg a Célpont. Két egyház is közvetíthet. A Célpont információi szerint egy szegedi roma politikus és joghallgató, Rafael Lion feladata a szervezés, aki a csongrádi Romano Kraj kulcsembere. Hatmilliárdos költségvetési csalás elkövetőivel szövetkeztek a roma szavazatok megszerzéséért a csongrádi fideszesek – derítette ki a Hír TV Célpont című műsora. Úgy tudják, a milliárdos maffiózók politikai védettségért cserébe azt ígérték a pártnak, hogy a csongrádi romák és a cigánysorokon élő szegények a Fideszre szavaznak majd a parlamenti választásokon. A Hír TV stábjának az egyik helybéli azt mondta: hozzá is bekopogtak, és kérték, írja alá az ajánlóívet, de nem tudta, kinek írja alá. Az aláírásgyűjtők rögzítették a nevét és az adatait, ráadásul még egy kiló kenyeret is kapott a szignóért.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Tolvaj Orbán maffiaállama így működik! Csalások tömkelegei lesznek a választásokon is. Mindenki legyen résen ami annyit jelent: videózzon, fotózzon és azonnal lépjen közbe!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Remélem áprilisban az EU-ban már nem azt mondják, hogy demokratikus szavazáson maradt hatalmon a fityesz maffia! Mert csak a vak nem látja, hogy milyen hazugságok, csalások árán létezik a fityesz önkényuralom!
Sámannus
Alakulnak az erővonalak.Akinek kérges a keze tudja hová kell szavazni!
peterkelemen
Lázár már perel emiatt. Lebuktak a mocskok! Orbánéknak takarodó!!!
Béla333
Az ilyen Lázár féle műbalhék, feljelentgetések, fenyegetések csak az ellenfél megfélemlítésére szolgál!
Ne hagyjuk magunkat megfélemlíteni!!!
papa.49
NVB. EZ NEM SZÚRJA A CSIPÁS SZEMETEK ???
Sámannus
Janó a vityillódba visszavonulsz és írhatod a memoárodat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.