Az Elios-botrány megmutatta, mi Orbán Viktor történelmi árulása. Az Elios-botrány haszna, hogy megtudtuk, miért nem fejtette ki Orbán Viktor sohasem, mit jelent pontosan, ha azt mondja egy országgyűlési választás előtt: folytatjuk. Nyilván azért, mert meglehetősen nehéz lenne elmagyarázni, miért nevezzük hazaszeretetnek, a nemzet védelmének, hogy tisztes magánvagyont építünk közpénzből a vejünknek.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nekik nem kell semmit sem elmagyarázni, az ő híveik vakhítűek!
kokopelli
@RonaGyuri: ..akkor stimmel a régi mondás,
"Vak vezet világtalant!" ? Érdekes,hogy a Mexikói uton nem
látok fideszeseket! Csak nem a parlamentben ülnek és vigyo-
rognak,ha a főnök "homoralizál"? A szegény humormentes csóró!
Eladott Ország
Az OLAF-jelentés után elmondható, hogy Magyarország miniszterelnöke egy “Keresztapa”, bűnöző család feje, aki nemcsak annak látszik, hanem az is. Miközben az OLAF-jelentés a jéghegy csúcsa, mert a magyar államot ez a maffia szervezett bűnözői csoportként uralja, irányítja és fosztogatja. Nem kívülről támadja, kívülről rohasztja a korrupcióval az államot, hanem elfoglalta az államot, és az egész ország működése a korrupcióra épül. A bűnözők megdöntötték az alkotmányos rendet, elfoglalták az államot és maffiaként működtetik saját hasznukra. Mindezt jól bizonyítja, hogy a maffia tartja kezében a bűnüldözést is, Polt Péter a maffia és a szervezett bűnözői hálózat része, lefizetett tagja, akinek feladata, hogy eltussolja ezeket a bűncselekményeket. Bűnpártolást követ el, az ügyészséget a funkciójával ellentétes céllal működtetni, és a maffia érdekei szerint használja fel. Ezt bizonyítja, hogy ebben az ügyben sem történik semmi, nincsenek letartóztatások, ahogy a politikai ellenfeleknél ennél kisebb ügyekben, bizonyítékok nélkül is éveket töltenek börtönben. Polt elsimítja majd az ügyet. Az Orbán-vezette bűnszövetkezetet az államellenes és a köztörvényes bűncselekményekért is felelősségre kell vonni az utolsó kis hivatalnokig, aki ebben törvénysértő módon tevőlegesen részt vett. Helyes lenne, ha nem csupán az OLAF által feltárt bűncselekményekért felelnének ezek a bűnözők, hanem az összes többiért, a felcsúti stadiontól a “Mészáros”-féle cégbirodalom által kilopott utolsó szögig.
tudode
Valójában O1G álllama orrba, szájba CENTRALIZÁLTAMönműködően működik úgy, ahogy, mivel az ELHIVATOTTSÁG tartja MÉG MINDIG a "hidegháborús" FRONTJÁT!
.
Az önbizalma a PÁRT ALAPTÖRVÉNYBŐL építkezik, hiszen az ALKOTMÁNYOS PUCCSAL született meg, és ÚGY JÁRKALNAK KI-, BE RAJTA, mint a csótányok akár bármely épület 20. emeletéig!
.
Ebből következően 2014-ben "nem arra tett esküt", hogy a MAGYAR NÉPET "SZOLGÁLJA", a Pozsgai Imre részvételével ÖSSZETÁKOLT, szabad a gazda-godóknak a NÉPFELSÉGNEK "kusti"!
.
Nem HAZUDTOLTA meg önmagát, hiszen 1990-ben NEM ÍRTA ALÁ a békés átmenet DOKUMENTUMÁT,a "szándéknyilatkozatot!
.
Mivé , KIÉ LETT a rendszerváltás EZEKKEL?
.
www.youtube.com/watch?v=azXCL6XM68w&t=237s
.
Ott vagyunk, AHOL A PART SZAKAD "ezekkel" a hernyókkal! Sőt ...!
tudode
@tudode: .
Jav.:
.
...orrba, szájba CENTRALIZÁLTAN, önműködően működik ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.