Az egyetemen valakinek nagyon nem tetszett az ötlet. Ha viccnek gondolta, de szerinte nem illik a tréfa a „komoly” egyetemistákhoz, akkor sajnálom a diákokat a humortalan, porszáraz egyéniségű, sablongondolkodású személyzetért. Mert amilyen az egyetem, olyanok az ott dolgozók is. S viszont. A „nemodavalóság” másik okának sokkal rosszabb üzenete lehet. Jelezve, hogy a McDonald's-nál végzett munka „büdös” a diplomásoknak. Lenézendő, megalázó és az uborkafájuk alá sorolandó.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
@GeoCravker: Ja ezt láttam, de mi a lófügyi ez a képernyőkép? Mit kéne ebbe belelátnom? Ez számomra egy diploma osztó és semmi más.
GeoCravker
@Mirabilis: Ja, hogy nem tudod elolvasni a szöveges elemeket. Bocs a feltételezésért, hogy olvasni is tudsz.
Mirabilis
@GeoCravker: Igen, látom a diplomaosztót. És akkor mi a fasz van?
Mirabilis
@GeoCravker: Te mióta vagy endressy ügyvédje? Ugyanis én vele kapcsolatban kérdeztem ő ki a fasz. Te írtad rám, hogy én ki a fasz vagyok febr 24. 14:46-kor. Semmit nem kell elviselnem, csak annyira mint neked. Pont annyira mocskos a szád mint az enyém, nincs mit egymás szemére hánytorgatnunk.
Mirabilis
@GeoCravker: Basszus a te általad hozott endressy által megírt fosományban ez is volt:” Miközben a vendégekkel napi kapcsolatban levő, őket kiszolgáló személyzetben sem feltétlenül hátrány a képzettség. Ez nem a krumpli sütés esete, vagy talán a mekire áhítozó tömeg kiszolgálójára hajazó kijelentés? Vagyis, hogy értsd, te endressy védelmezője amit ezzel endressy írt: nem gond diplomával krumplit sütni, vagy kiszolgálni.
És ha ingyen is tanult az ember az egyetemen - de én és te is fizetted a képzését- nem a mekiben kéne kikötnie a tudásával krumplit sütni. Nem?!
Mirabilis
@GeoCravker: Nem tudok olvasni, csak írni. Így most jobb?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.