Az egyetemen valakinek nagyon nem tetszett az ötlet. Ha viccnek gondolta, de szerinte nem illik a tréfa a „komoly” egyetemistákhoz, akkor sajnálom a diákokat a humortalan, porszáraz egyéniségű, sablongondolkodású személyzetért. Mert amilyen az egyetem, olyanok az ott dolgozók is. S viszont. A „nemodavalóság” másik okának sokkal rosszabb üzenete lehet. Jelezve, hogy a McDonald's-nál végzett munka „büdös” a diplomásoknak. Lenézendő, megalázó és az uborkafájuk alá sorolandó.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
GeoCravker
@Mirabilis: Ez a szöveged végén gondolom az aláírásod volt:
" Idióta barom."

De ha már lábon hordtad ki az agyhalált, akkor a blogon ott a képernyőkép. Az eltávolított hírdetés annyi volt, hogy "várjuk az önéletrajzot". Az, hogy önmagadnak mondasz ellent, az persze nem zavar.
"vannak munkahelyek, amihez diploma kell és vannak olyanok, "
Tehát szerinted egy Mekis üzletvezetőnek, főkönyvelőnek kifejezetten árt, ha diplomás.

A fentebb jelzett aláírásoddat nem is kell vitatni. Benyújtottad a szegénységi bizonyítványodat.

Úgy mellesleg. A diploma akkor sem garancialevél, ha akárhány évet töltött el valaki diákként. Van aki tanul, és van aki csak kitartatja magát. Aztán az utóbbiak egy része pár évtized múlva megvilágosodik, hogy őt zaklatták. De ez már egy másik kérdés.
GeoCravker
@Mirabilis: "Mirabilis
@Mirabilis: Te az én agyhalálomról beszélsz, mert nem látom a blogon a képernyőképet. Baszd meg, semmit sem látok a endresy.blogspot.comon a szövegen kívül."
Ez természetesen nem igaz. Mert ott van a kép. Többek között a HVG által közölt is, amin olvasható az eredeti szöveg.
De csak Neked és csak most, occón
3.bp.blogspot.com/-wYTa9WPlK0g/WpFep6dElrI/AAAAAAAAHVc/T_BMWqXIERgTiSWXgwGgCofexOO7Xys3QCLcBGAs/s1600/hvg_vs_szte20180224.jpg
GeoCravker
@Mirabilis: "@GeoCravker: És te ki a fasz vagy?"
Ezt a stílust Te kezdeted megengedni magadnak. Akkor viseld is el
GeoCravker
@Mirabilis: "bizonyos munkakörök betöltéséhez kötelező a diploma. És nem is akármilyen: szakirányú."
Ergo a Mekiben, is. De jellemző, ha számodra a Mekiben dolgozni az egyenló a krumplisütéssel. Ezzel a szinttel mennyivel vagy felette Orbánnak? Ja, semmiben
GeoCravker
@Mirabilis: Egyébként most, hogy sikerült önmagadnak is ellentmondani, és lemenni tahóba, van érdemi hozzáfűznivalód is a témához? Vagy megmaradsz a szódás lovának a szintjén?

Amúgy mennyiben differálna, ha a bolg szerzője esztergályos, akinek mindkét gyereke gázipari szakmérnök, vagy villanyszerelő?
S mennyiben ha 6 diplomája van, és az egyik gyereke egyetemi tanár, míg a másik krumplit süt a Mekiben?

A véleményedet egy tőled független ember családi állapota fogja meghatározni? A származása nem érdekel? Mert akkor azt is emlegethetnéd. Ostoba vagy ezek szerint önálló vélemény nélkül. Mármint a személyeskedésen és anyázáson túlmutató vélemény nélkül.
GeoCravker
@Mirabilis: Ja, hogy nem tudod elolvasni a szöveges elemeket. Bocs a feltételezésért, hogy olvasni is tudsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.