Habonyizált jelző jelentése: Magyar közéleti magatartásforma, mellyel a külsőségek kirakatdíszeivel felcicomázott személy, vagy politikai irányvonal, megtéveszti az embereket, látványtervezéssel eltakarva a bennük rejlő ürességet.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
akinek, aki elől ez az eltakarás sikeres annál komoly észlelési gondok vannak! =))
kukac50
Az a legszomorúbb,hogy adófizetők pénzéből támogatja a kormány Habony Mészáros és a kormányhoz közeli médiát azért,hogy hazugságot terjesszenek. A Nép félrevezetése nem bűncselekmény?
quadrocopter
Amit "érdemes"(?) Habony koronatisztogatóról tudni:

Nagyapja magas rangú katonatiszt volt a Horthy-hadseregben, ezért szülei a Rákosi- és a Kádár-rendszerben osztályellenségnek számítottak.[5]

Tanulmányai
Pestlőrincen a Kond utcai Általános Iskolába járt 1975-től 1983-ig. Szülei eredetileg autószerelőnek akarták taníttatni, de egyik tanára rábeszélésére – aki a képzőművészetekben tehetségesnek tartotta – végül másképp döntöttek. 1983–1987 között a budapesti Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában tanult esti tagozaton, ahol díszítőszobrász szakon végzett és érettségizett.[6] Az 1980-as években több felsőoktatási intézményben is tanult (pl. a Képzőművészeti Főiskolán és Szegeden is), de tanulmányait nem fejezte be, mert pénzt kellett keresnie.[5] Az egyetlen fellelhető önéletrajza szerint, mely Habony önbevallása alapján készült, Ausztriában is tanult, de ennek ellentmond az, hogy a nevezett intézet nem foglalkozik oktatással, csak kutatással.[wiki)

Pech! Azért az érettségijét is vizsgálni kéne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.