Különben is a francia elnök „biztos adóemelést” akar, fejtette ki két mondatban a külügyminiszter Magyarország miért marad távol a kezdeményezéstől, amiben még a lengyelek is benne vannak. Magyarország az egyetlen uniós tagállam, amelyik egyelőre nem venne részt a francia Emmanuel Macron elnök által meghirdetett EU-s konzultációban. A francia elnök kezdeményezéséhez 25 ország csatlakozott, a két kimaradó, Hollandia és Magyarország közül előbbi pedig már jelezte, hogy gondolkodnak a dolgon, és csatlakoznának.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ami nemzeti az nemzeti

tessenek tudomásul venni, hogy ez a fosztóképző sok mindent megmagyaráz

Nem hiszem, hogy bárkinek is magyarázni kell, hogy az emút 8évben elvadult nemzeti-skedés valójában egy fosztóképző, s arra szolgál, hogy jelezze a jelzett dolog az unortodox logika, azaz a fityesz szótár szerinti értelméről van szó.
Nincs ez másképp az un. nemzeti-konzultációkkal kapcsolatban sem. Úgy, hogy a mi drága jó külgarázdánknak teljes mértékben igaz van, mikor lekicsinylően szól Macron kezdeményezésről.
Mindenkit megnyugtatok a francia elnök javaslata sem mentalitásában, sem formájában sem pedig módszertanában nem követi az igaz matyar elme szörnyszülöttjét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@durbincs: hét tudod, ha te vagy és te mondod meg ki a magyar, nos akkor én nem is akarok az lenni! =))
RonaGyuri
@durbincs: tudod te szerencsétlen te még sokkal butább vagy mint azt gondoltam, pedig azt hogy retardált barom vagy azt már eddig is egyértelműen okadatoltad! =))
RonaGyuri
@durbincs: mond te retardált csökött bunkó te tudsz egyáltalán olvasni??? s érted is??? =))
mert nagyon nem úgy tűnik!!!
RonaGyuri
@durbincs: te szerencsétlen retardált barom miket makogsz itt össze???
Neked a józan észhez semmi közöd. Csak idétlen baromságok jönnek belőled! =))
magyarbakancs
@csipetke: Szia!
tudod jó csesztetni had idegeskedjen.
Imádom ilyen hülye embereket csesztetni.
csipetke
@magyarbakancs: Ez az idióta nem idegeskedik,hanem a seggét veri a földhöz örömében,hogy valaki egyáltalán szól hozzá.De olyan elmebeteg értelmetlen dolgokat ír,hogy elképesztő.Vajon az életben is ilyen hülye?De Te tudod,hogy szóba állj-e vele...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.