Az orbáni konzultációk ugyanolyan hamisak és hazugok, mint az egész rendszer, és a NER-t jól szimbolizáló Kossuth-tér hamis, másolt szobrai. A kérdőívek készítése tudomány, amely világos alapelvekkel és alapszabályokkal rendelkezik. Orbán nemzeti konzultációs kérdőívei megszegnek minden szakmai szabályt, durván torzítanak, nem kérdeznek, hanem választ sugallnak, és nem alkalmasak arra, hogy a megkérdezettek igazi véleményt nyilvánítsanak. A hamis konzultációs kérdőívek kiértékelése sem nyilvános, nem ellenőrzött, még ezekről is kiderült, hogy csalnak. A hazug kérdésekre épülő, torzított eredményt sem merik korrekt, s ellenőrizhető módon kiértékelni. Az egész egy család az első lépéstől az utolsóig, kizárólag azt a célt szolgálja, hogy Orbán, aki a hatalom kizárólagos gyakorlását valósítja meg, saját önkényes döntéseinek “demokratikus” látszatot adjon, és a 90 százalékos támogatottságot hazudja mögé. Így működik egy primitív, leplezett diktatúra.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán nemzeti konzultációi eleve hamisak, hazugok és csalászatokra vannak felépítve, ezért nem kíván Orbán résztvenni egy valódi konzultációban, ami eleve demokratikus.
lampa laz
Hogy jön ahhoz ez a retardált cigány, h a magyar emberek nevében nemet mondjon az eu-s konzultációra. Eddig mindig azt szajkózta, h meg kell reformálni a zeut. Most itt az alkalom, h mindenki elmondhassa a véleményét, de ez neki nem kelll, mert akkor nem tudja később mivel átbaszni a sok degenerált barom szavazóját. Rohadt korlátolt agyú barmok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.