Az áldozat nem kinevezéssel szokott áldozattá válni. Akik az egykori kormánypárt tisztségviselői voltak, netán vezető tisztséget töltöttek be egy cégnél, illetve közintézményben, azok valahogy nem igazán keltik az áldozat képzetét. Még akkor sem, ha most éppen megtalálták magukban az ősellenállót. Mert ők már a pólyában is ellenálltak. Például a spenótnak. Ejtőernyőzés egyik bársonyszékből a másikba Az megvan, hogy egy de facto nem létező párt próbál meg csóválkodni? Igen, igen! Aki a KDNP-re tippelt az nyert! Ez az a párt, amelyik ciklusokon keresztül nem mérette meg önmagát, és csak egy bírósági bejegyzés igazolta a létét. Gyakorlatilag a Fidesz klerikális lobbi-frakciójaként működtek. Most minden esetre kiadtak egy közleményt a diktatúrákról. Aki ennek alapján arra tippelne, hogy a Fidesz alakuló diktatúrája ellen léptek fel, az természetesen tévedne. Komcsiztak egyet. Mert valószínűleg elfeledkeztek azokról, akik a kormánypártba az egykori MSZMP, vagy annak...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Mentek a darálóba disznótápnak, henye, parazita csicskanépség!
Kookas
annyi köze van hozzá mint a fidesznek a BECSÜLEThez!
Nessy
Miután nem kevesen voltak akkoriban hívő párttagok, élvezve annak az akkori előnyeit, valóban autentikus látleletet adhatnak az akkori rendszerről.
Savonarola és az inkivizitorok is keresztények voltak!
magyarbakancs
KDNP olyan messze áll a kereszténységhez mint batyus zsidó a jó istenhez.
Ezek csak reklám keresztények.Csak szóban hívők és nem cselekedetben.
Mert egy igazi hívő ember nem gyűlölködik ,és nem arrogáns,fennhéjázó.
Aki Én
Mindenki döntse el maga, hogy ha szervezetten lopnak, csalnak, hazudnak egy 10 milliós társadalmi tömegnek, akkor az mennyire keresztényi. Épp csak nem gyilkolnak még. Habár ha az egészségügyet nézem, akkor áttételesen ez is megtörténik.
quadrocopter
Az összegyűjttt szeméttől a kukáskocsi is megszabadul...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.