A legnépszerűbb hazai bulvárkritikus megmondta a frankót a vasárnapi hódmezővásárhelyi időközi választásról. 

Puzsér Róbert szerint „ebben az orwelli gépezetben egyedül a valóságtagadás működik”, úgy látja, Hódmezővásárhelyen vasárnap a pénzes proliság, a fékezhetetlen mohóság és az orbáni arrogancia szenvedett vereséget.

Puzsér Hódmezővásárhelyről: "a város polgárainak elegük lett a Mészárosokból, a Tiborczokból, a stadionokból"

A város polgárainak elegük lett a Mészárosokból, a Tiborczokból, a stadionokból, a rothadó egészségügyből és a lezüllesztett oktatásból.

Úgy látja, a választás bebizonyította, hogy az ellenzéki összefogás nem kevesebb, hanem több szavazatot jelent. Szerinte még nincs késő összefogni. „Ahol a Jobbik a legnépszerűbb ellenzéki párt, ott a teljes ellenzéknek be kell állnia a Jobbik jelöltje mögé – ahol az MSZP, a DK vagy az LMP a legnépszerűbb ellenzéki párt, ott a teljes ellenzéknek be kell állnia MSZP, a DK vagy az LMP jelöltje mögé.”

(via hvg.hu)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nem tibi
@Shikari: Egy demokratikus rendszerben nem kell mindenáron ( bármiáron ) kormányozni .
Más is tud kormányozni ,lehet még jobban mint elődje .
Elfáradtak ,belefáradtak ,megfásultak . ( Ezt észreveszik a választók )
Ilyenkor át kell adni és lehet 4 -8 -12 évet pihenni ellenzékben .
Oszt jónapot !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Shikari: 12:24, igen emlékszünk Meggyes Tamásnak hivták azt az "egyéni ambiciót"!-aki aztán orbán is megvédett.
Mit számit neketek egy város?Mit számit nektek a Haza? Mit számit nektek egy Ország?-ha az nem orbán?=fidesz? Semmit.
Romboltok,csakhogy minél rosszabb legyen-és ezzel minél jobb nektek?! Bemutattátok mit tudtok.ELÉG!!! volt belőletek,mert egyebet se csináltatok sem ellenzékben,sem hatalmon.
Pálinkás Pál
@szaboria1: Hogyhogy hol él??? Viccelsz ...shikari büdös román bérszavazó,provokátor...a mangalica vakarta ki a putriból...ezért ilyen hálás neki...ne foglalkozzatok vele,kár rá a billentyűzetet koptatni!!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Már valaki megpróbálhatná megértetni vele a liberális és az illiberális fogalmakat. Én feladtam.A demens betegekkel könnyebb.
advocat
Most az egyszer igaza lehet!
Shikari és néhányan! Ne feledd! A "térdre imáhozból" lett a legnagyobb keresztény/keresztyén politikus. Mert ott volt még neki hely. Akkor miről beszéltek? Ez a hatalomvágy és nem a kormányzás. És nem feledd, Soros csinált belőle embert. Á! Politikust. Néha az okos zsidó is hibázhat!
Borsodi
@Shikari: Ez igaz de te biztos tudod kinek a kezében van a média és ki irányítja őket,kis városi tudatlan emberek akik a tévében,rádióban követik az eseményeket,Orbánról dics himnuszokat zengenek.elhiszik amit mond,főleg az idősek akik becsületesen éltek,dolgoztak.Nem is tételezik fel,hogy hazugságban élnek,egy Miniszter aki mást csinál mint amit mond,nekem mindegy kit is választanak,de gyermekeinknek nem.A leg gátlástalanabb,korruptabb kormányunk most van.Hazánkat más veszély nem fenyegeti,egyedül a fidesz .Én igy látom tapasztalom,persze nem kell egyet érteni,de félelemből,pénzért és megvesztegetett,ukrán szavazókból nem kérünk! .Akik szeretik Viktort ismerik,sajnos már mi is.
www.youtube.com/watch?v=KPAlQHOY6Wg
kereső
@Shikari: Káosz? Az van. A fejedben.Mondtam már neked,hogy szólj,frissitsenek a szókincseden.Nem ártana még vagy 60 szót megtanulnod,hogy meglegyen a 100.Nagyon egy sikú igy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.