A fideszes vereség után sokan attól tartanak, hogy a városban ezután is túl messzire ér Lázár János keze, mások meg attól, hogy már nem ér el oda, ahova kell. Márki-Zay Péter, aki már benézett leendő munkahelyére, arra kérte a városban élőket, hogy személyesen őt keressék fel, ha politikai nézeteik miatt támadás éri őket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Drakulát vissza kell küldeni a kastélyába.
Gyuri Géderről
"ott lebeg Lázár szelleme a vásárhelyiek felett"
Vásárhelyiek ne féljetek, a szellemírtó megérkezett, megválasztottátok. Segítsétek!
Mi is megtesszük, tanultunk tőletek.
RonaGyuri
Ha nem is Lédererné, s nem is kosárka,

de azért napság nem lenne tanulság nélküli felvetni a kérdést

Mottó:
az 1920-as évek közepén egy
borzongató kis kuplé járta a pesti utcát:
„Lédererné, mi van a kosárban?

Manapság úgy is mondhatnók rájár a rúd a mi derék jó Lézer Jankónkra. Úgy tűnik, hogy sem az OTP/MLSZ és most már FIFA potentáttal, sem a propaganda miniszterrel nem áll jól a szkanderozásban. Nehezen szabadulhat az ELIOS ügytől is, sőt olyan hangok is vannak, melyek szerint ő fogja elvinni a balhét, ha minden kötél szakad. S jó-jó Őfenesége nem keres bűnösöket, de a vasárnapi eredmények sem igazán fényezik személyét.
Nos azt hiszem itt lenne az ideje elgondolkodni, hogy nem kellene feltenni a kérdést, sőt esetleg utánajárni, hogy mi lehetett abban az aktatáskában, aminek a hordozásáról elhíresült. S logikai alapon egyértelmű, hogy összefügg a mesés (de legalább is őt valakivé tevő; tudod mindenki annyit ér …) vagyonkájával, ami állítólag (ő legalább is ezt állítja) a valódi politikai léte előtt keményen megalapozódott! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.