Nem kérnek az LMP ajánlatából, mindenhol önálló jelöltekkel indulnak a választásokon. A parlament kulturális bizottságának jobbikos elnöke, Dúró Dóra hétfői sajtótájékoztatóján elsősorban a oktatáspolitikai kérdésekről beszélt, de értelemszerűen nem kerülhette el a kérdést arról, mit szól pártja az LMP ajánlatához. A zöldek tárgyalást kezdeményeztek a Jobbikkal és az MSZP-vel is az egyéni választókerületi jelöltek kölcsönös visszaléptetéséről. „semmilyen tárgyalás nem képzelhető el a Jobbik és az MSZP között, a szocialisták már nem képviselnek erőt, s mivel könnyen lehet, hogy ki fognak esni a parlamentből, a rájuk adott szavazatok elvesznek”, de a Jobbik más pártokkal sem készül tárgyalni a választásokig. Dúró az LMP-nek külön odaszúrt egyet: szerinte azzal, hogy nem hozták nyilvánosságra 106 egyéni jelöltjüket, azt sugallják, nincsenek is meg az embereik, komolytalan párt képét mutatják.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nagyon helyes! Bukjanak csak egyedül az újnácik. A mögöttük lévő jelszavak közül kettő nem állja meg a helyét. Nincs Józan ész és tiszta kéz! Volner adócsalására, vagy KGBéla orosz kémgyanúba került egyénekre gondolok. Sorolhatnánk még Orosszal a minta polgármesterrel, vagy Janiczák ügyleteivel. A nyakam rá, ha érdekük úgy kívánja, összeborulnak a Fidesszel! Hisz egy kutya kölykei...
Pálinkás Pál
Nos világos lett még a hülyének is hogy a Jobbiknak esze ágában sincs kormányt váltani!!! Vona meg a körülötte tömörülők orbán igazi titkos fegyverei..Mivel így állnak a dologhoz,remélem buknak...,elég egy fidesz a Parlamentbe,nem kell még egy,még ha "rejtve" is!!!
görbetükör
Ha hatalomra kerülnének is csak maguknak akarnák a hatalmat. Ezek se az országért küzdenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.