A jobbik akciózott a Heves megyei városban. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Nem akárkik szerepelnek Orbán Viktor videójában Orbán Nyitrainak: Egy mosógépet is könnyebb eladni, mint téged! Orbán Viktor családokhoz csöngetett be Egerben Egy mosógépet is könnyebb eladni, mint téged! Ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök Nyitrai Zsoltnak, Eger fideszes országgyűlési képviselőjelöltjének, amikor múlt héten együtt mentek kampányolni. Az Egri Ügyek most arról ír, hogy a Jobbiknak nem kellett több, kedden akciót szerveztek és a város több pontján kihelyeztek egy ócska mosógépet Orbán fotójával és a miniszterelnök házalós beszólásával. Most jöjjön vizuálisan:

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez olyan jo, hogy akar a Ketfarkuak is csinalhattak volna... Haaaat,.. Nem szeretnek Nyitrai helyeben lenni...:o)))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ez olyan jo, hogy akar a Ketfarkuak is csinalhattak volna... Haaaat,.. Nem szeretnek Nyitrai helyeben lenni...:o)))))
karma1
A humorral olni lehet... Es ha mar az egesz orszag elott nyilvanvalo lesz, hogy a kiraly meztelen, akkor Isten irgalmazzon nekik! Mert talan csak O fog,... A szetnyuzott magyaroktol nem varhat semmi jora sem. Lasd a szegyenletes duot, a Karpatok Geniuszat es az o gyonyoru akademista nejet...:o)))
peterkelemen
Tetszik! :D Pontosan ezt kell tenni. MIndenhol ütni-vágni kell a fideSSt minden ellenzékinek!
karma1
@peterkelemen: Ez egy fantasztikus otlet, gratula a jobbiknak es az otlet kiagyalojanak...:o))) Egyebkent ezek a mosogepek egymagukban is tobbet ernek, (meg most is), mint az egesz fide$$ vezetes, a rajongoikkal egyutt...:O))))))
Borsodi
@karma1: Azért egy pár rongyot tudnánk bele tenni.
karma1
@Borsodi: Igen, azert mondom, hogy a mosogep nagyon hasznos, szemben Nyitraival...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.