Alig olvasni valamit a nemzet ellenségéről a hódmezővásárhelyi választás óta. A Fidesz inkább az eddigi eredményeit kezdte el kommunikálni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mégállnekem
Tojok én bele a látványépületeikbe...hiába szépítenek kívülről kórházat, ha belül meg megdöglenek az emberek! Kilopják a magánrendelőkbe az anyagot, orrgazdaság folyik...na meg a szar a kórházakban...hiába mondják, attól még a 2 ezer forintom sokkal kevesebbet ér, mint néhány éve...fújhatnak ők akármit, aki érzi a bőrén a keservet, az szarik a szlogenre!
Sámannus
Répaföldön jött meg a bajom
Elszakadt a gatyamadzagom.
Ha én asztat meg nem kötöm,
Kilátszik a lanka t@köm.
Mot már pucér a király, csak még kell aki kimondja.
Cicamama55
Ezzel a munkanélküliséggel, közmunka programmal kapcsolatban csak egy megjegyzés...Ma ügyintézés közben -egy közepes méretű városban- 3.5 óra alatt, háromszor kerültünk el kocsival 3 közmunkást, akik egymás mellett a havas úton kerékpároztak. Egy-egy hólapát volt hátulra mindnek felkötve a biciklijére. Haza érkezve mit látok, a házunk mellett lévő iskola kerítésének voltak a kerékpárok támasztva, s itt állva cigiznek ugyanazok az emberek, a lapátok ugyanúgy felkötve ...Nos ezt nevezik közmunkának, hogy az embereket kint "kolbászoltatnak", csak hogy ne otthon legyenek :(((((
36
A választó polgár, először a pénztárcáját nézi meg. Több, vagy kevesebb van-e benne, mint 8 éve.

Ha ez megtörtént, talán bizalmat ad valamelyik ismerős arcnak, vagy egy teljesen újnak, aki még nem sározódott be. Ez ennyi.
namihami
Soros helyett ""emúttnyócév""?
Mekkora váltás! Ezt a nyócévezést még sose hallottuk. Beindult az agytröszt és ezt a vadiúj ötletet izzadta ki? Nem lehetett könnyű...
Hellcat
Szóval a hazug és rágalmazó ellenségkép generálásról és uszításról áttérnek a saját "eredményeik" kommunikálására? Hajrá,
-Manyup pénz lenyúlás
-Questor csőd kezelése
-USA kitiltás/zöld dossziés 1000 milliárdos ÁFA csalások
-Forint bedöntés
-Omladozó kórházak
-Tömeges kivándorlás
-ÁFA emelés
-OLAF-ELIOS botrány
baszki ezt felsorolni is nehéz...pedig a lsitának még bőven nincs vége.
Sámannus
@mégállnekem: Ezek csupa olyat csináltak, ami haszontalan. Rengeteget ártottak, és még fognak is ártani, ha ellenzékbe kerülnek akkor is. Ezek nem véletlenül álltak putyin mellé.
Ha politikai szempontból nézzük igaza van Vásárhely polgármesterének, hogy orbán 2009-től az oroszokat dicséri az Uniót pedig szidja. Ezzel zsarol mindenkit, közben pedig kirabolja az országot.
Sámannus
@Hellcat: No ennek sem kell örülni, mert amit a hóbagoly vizionál, az a legtosszabb, mert azt jelenti, hogy ragaszkodni fognak a hatalomhoz, ahhoz pedig igen értenek. Valószínű hogy internacionalista segítséget is kapnak, majd az ide csődített bűnözőktől.
relatív
Csak nem kezdik az EU -t dícsérni, mert csak az onnan ' leszívott ' pénzeken készült valami, ami többnyire haszontalan IS !
Saját kútfőböl csak a külhonba kivitt pénzekről döntöttek, azt IS haszon lesésből, a voksokért, vagy a banki számlájuk feltöltésére tették.

Azt komunikálják, hogy az ellenzék ideológiával támadja őket, és ezen azért csodálkoznak, mertnekik ilyen nincs, csak a hatalomvágy, amit viszont a harácsolásra használnak !
simmering73
Az elmúlt nyolc év épp olyan szánalmas, mint a Soros-terv. Ja, és rosszabbul élünk, mint nyolc éve.
kissé felnőttem
elmut 8 év amit tettek az a várak bástyák kuriák paloták idegenforgalmi látványosságok családi öröksébbe kommendálása Karmelita templom kihelyezve kormányülésnek ugye? meg vagy 77 hasonó
na meg BUDAI VÁR IS CSAK EGY NAGY SIKITÓ FALAZÁS MINDEZEKRE.Erről fog remélem szóllani az emut nyoc részletesebben. Kezdik ugye aDEVIZAhitelesekkel meg a tömegével kilakoltatottakkal , hát ebből K...a botrány kerekedik tényleg kellhet az uj páncélozott kamion,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.