Azt, hogy Márki-Zay Péter baloldali lenne, vagy akár Soros bérenc, netán titkos ENSZ ügynök menekült kérdésben, épeszű ember nem gondolhatja komolyan. Mint ahogy a fideszes Navracsics Tiborról sem állíthatja senki normálisan gondolkodó emberfia, hogy ő is csak egy libsi-bolsi ivadék.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Navracsics Úr nem libsi bolsi ivadék az biztos. Egy fideszes genyó volt ő is, mielött exportálták volna az EU-ba magas funkcióra. Itthon a felcsutinak nem kellett, mert nem volt olyan mérhetetlenül buta, mint akik körülvették ( ld.: Némethrezsibunkó, kósalala,bánkierik...stb ) . Azért én még emlékszem arra, amikor Gyurcsány idejében ő volt a Fideszes gecik parlamenti főszóvívője és minduntalan ocsmányságokat köpködött ki magából . Nem felejtem el soha. Nálam ő örökre geci marad még egyetemi tanárként is ( vagy pont azért ..)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.