Már a napirend témáiról, illetve azok sorrendjéről is vita alakult ki az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szerdai ülésén. Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke nem értett egyet a Molnár Zsolt MSZP-s bizottsági elnök által kezdeményezett napirenddel.

A Fidesz nem akart az Elios-ügyről tájékoztatni – csak vitákról szólt a nemzetbiztonsági ülés
Fotó: Illyes Tibor/MTI

Molnár Zsolt azt mondta: az ülésen az aktuális ügyek között az Elios-ügyről is szerettek volna tájékozódni, ezért kezdeményezte, hogy a bizottság kérje be az arról szóló OLAF-jelentést. Ezt viszont a kormánypárti többség leszavazta.

A testület kormánypárti többsége végül a Németh Szilárd által javasolt napirendet szavazta meg, amelyen csak egy közbeszerzési eljárás alóli mentesítés és egy panaszügy, továbbá Tóth Eszter Máriának, az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára főigazgatóhelyettes-jelöltjének meghallgatása szerepelt.

A kormánypárti képviselők továbbra is a bizottság LMP-s tagja, Szél Bernadett jelenlétét kifogásolták. Németh Szilárd azt mondta: a Fidesz-KDNP továbbra sem járul hozzá, hogy Szél Bernadett jelenlétében tájékozódjanak a migrációval, illetve Soros Györggyel kapcsolatos ügyekben "titkos, bizalmas, minősített információkról".

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Aha, miközben Orbánc az unió és a NATO ellen kémkedik és kémlkedtet Oroszország javára!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Nekem ezért lett elegem a Fideszből, itt kezdődött a bizalom elvesztése! "Nyóc éve" nem válaszolnak a számukra kellemetlen kérdésekre! Miért nézik hülyének az embereket? Miért gondolják úgy, hogy amiről ők nem beszélnek, arról senki, semmit ne tudjon, mert az nem is létezik?! Na és utána kezdett tornyosulni a rengeteg hazugság. Rogán által emlegetett postás "nyóc év" alatt nem ért ide a sok pénzzel, amit a deviza hiteleseknek beharangozott, sajnos nem ért ide az aratás ideje "nyóc éve"...
namihami
Ahaaaa. Az a sugárzó értelem abból a szép arcából. És ez felelős politikussá lett kinevezve.
Persze, az se mindegy, hogy kik között.
tudode
Milyen finnyás ez az ÓRIÁS CSECSE-MŐ! Aszonta az apukám, aki NEM IS ESETT ÁT NEMZETBIZTONSÁGI FELVILÁGOSÍTÁSON, hogy, hogy, hogy nem, de mégis, aztán jön a SZÉL, nő létére beleszól a PAPI "SS" dolgaiba!
Borsodi
Egy törékeny nőtől féltek?Disznók levág benneteket.Hajrá Berni ne kíméld ezeket a szemeteket,Egy Dakota közmondás dakotáknak .A nap már le áldozóban van nekik.
www.youtube.com/watch?v=yBnbBypjh-A
nezelodo
Ejha! Milyen szerényen hárítanak! Ha a lopásban ilyen szemérmesek lettek volna, senki sem kenegetné őket szarral...
Yoda69
rezsigeci, az emberek mar unjak hogy semmibe veszitek oket.
Rovidesen eljon a Judgement Day - igaz nem a Terminator fogja a vegeteket hozni, hanem a magyar nep.

MEG 38 NAP !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.