A miniszterelnök sajtófőnöke megmondta, miért nem áll ki vitára a miniszterelnök. Magyarország miniszterelnöke az Országgyűlésben számtalan alkalommal vitatkozott már az ellenzék jelöltjeivel – mondta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-nek arra, hogy a napokban több ellenzéki vezető és szervezet is nyilvános vitára hívta Orbán Viktor miniszterelnököt. "A viták ideje lejárt, ez most a választók döntésének ideje" – tette hozzá. Legutóbb – kedden – Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje szólította fel Orbán Viktort, hogy "vitában védje meg az elmúlt nyolc év kormányzását".

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nincsenek gondolatai... felolvasni pedig felesleges azt a katyvaszt, amit alkalomadtán mindig elővesz... szánalmas...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
@Csizmás Kond: Sorry, de az érdemi vita nem pofázás, hanem a különböző vélemények, javaslatok megismerése, ami alapja egy kompromisszumokon alapuló, közös álláspont kialakításának. Értelmes embereknél ez megelőzi a tettet. Hogy Te is könnyebben megértsd: ezért tartják az orvosok a konzíliumot a műtét előtt, nem pedig utána...
advocat
De! Kellene vitatkozni. Van miről. Szerintem. Majd a választók, Hát azok nem. Főleg nem a 2 millió agymosott.
Equus
nekem ennek a "viták ideje lejárt" dumának az az üzenete, h gyere ki a kocsma elé...
Na, menjünk!
Csizmás Kond
@szép új világ: Szerintem ebben és az ilyen esetekben az, ugyanis aki a kormányon van az nem vitával kell bizonyítson mert itt van a múlt amiben működött és ami helyette beszél. Vitatkoznia annak kell akik ugyanarra a helyre pályáznak. Ez olyan mint egy verseny, a bajnoknak csak az utolsó győztessel kell játszania a díjért..---és orvos meg konzorcium...ott sem a betegtől kérdik hogy találja ki mi a baja, hanem az általuk feltárt dolgokból megállapítva kérdezik meg a beteget hogy műtsék vagy ne
Manhattan
@Csizmás Kond: Azt láthatod, hogy programot csak a DK csinált. A fidesz nem csinált már 2014-ben sem, amit meg előtte csinált,, abból sem tartott be semmit. Ez itt most nem a programok csatája lesz. Itt népítélet lesz Orbán és a bandája felett. Kollektív gyűlöletszavazás.
Csizmás Kond
@Manhattan: Program is annak kell aki mást akar mint amilyen a jelenlegi...ő ha folytatja azt amit elkezdett azt nem kell újból előadnia.
...és ezek a szólamok már nem divatosak...sőt a hangzásuk alapján plagizáltak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.