Mert a baloldali közpolitikai megoldások most is népszerűek, főleg, ha a jobboldalon csinálják őket. A megosztott magyar baloldalon rajta ragadt a 2010 előtti hozzá nem értő kormányzati teljesítménye – írta cikkében a Financial Times brit üzleti napilap. Tony Barber, a brit napilap publicistája az európai balközép pártokkal foglalkozó cikkében megállapította, hogy azok Európa-szerte elveszítették a szavazók bizalmát. A cikk kitér Magyarországra is azt valószínűsítve, hogy az áprilisban esedékes választásokon teljes vereséget szenvednek a baloldali pártok. A cikk szerint a várható eredményt túlságosan egyszerű lenne csak a jogállamiság és a tisztességes politikai verseny Orbán Viktor kormányzása alatti “eróziójának” tulajdonítani. A szerző szerint Lengyelországban – ahol a baloldali pártok egyetlen helyet sem szeretek a 2015-ös választásokon – a kormányzó konzervatív és nacionalista Jog és Igazságosság pártja részben balra hajló szociálpolitikája, valamint bőkezű...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az FT legyen szives es soprogessen a Brexit tajan, mert a sajat hulye Corbyn-javal sem tudnak mit kezdeni, ok is eppen elegge hatul kullognak a nepszerusegi listan...

Kosz a "rasegitest", kurvara hianyoztal a palettarol, okostojas...
maszk
Olyan, hogy baloldal, már nincs.
orbán intézkedései a legkommunistábbak a rendszerváltozás óta - közben meg egy kicsit náci is próbál lenni...
Bakker, ez valami nagyon beteg!

Összekeveredett minden, és az erkölcsi hanyatlással az ideológiák kora is lejárt.
Ellenzék van baszd meg!!!
Demokraták vannak akik a közösség erejében hisznek, és egy ország minden lakosának a lehető legjobbat akarják - a szabadság, a megélhetés terén.
És vannak az antidemokraták, akik uralkodni akarnak, akik jobb esetben autoriter rendszert-, rosszabb esetben diktatúrát építenek ki, amiben csak keveseknek - a hatalom közelieknek - jó, és mindenki más csak eszköz a számukra.

orbán elfajzott, antidemokratikus rendszere miatt emberek ezrei halnak meg, akik még élhetnének (köztük gyerekek), emberek milliói nyomorognak (köztük gyerekek), egy egész országot próbálnak elbutítani, lehúzni a saját színvonaltalanságukra (köztük gyerekeket, diákokat).

Szóval, kussoljál te köcsög englishman, és ahogy itt valaki megjegyezte, a saját bullshit keresztbe-hosszába elcseszett brexitetekkel foglalkozzál !!!

érted már te english
És ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.