Szokatlanul kedvező feltételekkel kötött szerződést Hódmezővásárhely az Eliosszal, még Lázár János polgármestersége idején – ez derül ki a nyilvánosságra került iratokból, valamint az OLAF által, a városnak küldött levélből, amely szintén most jelent meg a sajtóban. Márki-Zay Péter szerint, bár eddig is voltak elérhető részei az Eliossal kapcsolatos iratoknak, most már minden nyilvános. „Hajrá, nyugodtan túrjon a városházán! Én 2012 óta nem vagyok polgármester, az utánam jövő, polgármester Almási István meghalt. Szerintem Almási István sem bánja onnan föntről, ha túrják a papírjait. Én meg aztán végképp nem bánom. Nyugodtan, hajrá! Még Rapcsák Andrást is huszonhét évre visszamenőleg át lehet világítani, hajrá! Mindent bele!” – így biztatta a városháza ügyeinek átvilágítására Lázár János a frissen megválasztott polgármestert hét elején. hirdetés Márki-Zay Péter egyik legfőbb ígérete volt az Elios-adatok nyilvánosságra hozatala. A város honlapján kedden tették közzé a...

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Gyerekek, mindenki menjen el szavazni, akarmit is mond a fidesz! Minden normalis embernek fel kell ra keszulni, hogy a fidesz MINDENT megprobal bevetni majd, lejaratast, karaktergyilkossagot, vagy eppen fontos dontesekhez nem fog bemenni a Parlamentbe aprilis 8-ig.
De a legvaloszinubb, most, hogy latja a szinte elkerulhetetlen bukasat, meg fogja probalni a szuksegallapot bevezeteset, es ehhez nagyon jo alkalom lesz marcius 15-e,. Ha az ellenzek nem ad egyertelmu okot a beavatkozasra: magyarul, bekesen vonulnak, gyulekeznek a kormanyvaltast akarok - akkor o majd gondoskodik egy merenylet-kiserletrol, hiszen a provokacio kifejezetten komcsi talalmany...Es orban, mint ex (vagy jelenleg is) kommunista vezeto, nagyon jol ismeri az osszes ilyen technikat.
Ami meg lenyeges, nincs olyan sorkatonai allomany jelenleg az orszagban, amit a lakossag elle n tudna forditani,. Hiaba van loszeruk, fegyveruk a tekeseknek, meg a palotaorsegnek, a kepviselok, akik tavaly kaptak fegyvert meg municiot hozza, ugysem tudjak hasznalni a fegyvert, legfeljebb egymast lodozik halomra. Azert egy fegyveres szuksegallapot fenntartasara semmilyen fizikai, gazdasagi , penzugyi feltetel nincsen meg ma Magyarorszagon.
Mindenki kerulje a provokaciot, aki tomegbe kerul aprilis 8-ig... Utana meg szerintem ezek ugyis elhuznak azeribe, mert nagyon jol tudjak, hogy milyen kovetkezmenyekkel szamolhatnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Még egy "Hódmezővásárhely" kell április 8.-án és a fideSS mehet hosszú szabadságra.
telegdilaci
Szerintem van félni valója a Fideszeseknek,az Új Hódmezővásárhelyi polgármester,már ki is borította a bilit,esnek ki a csontvázak a szekrényből,a Város anyagi helyzetéről is hazudtak,nincs adóssága,a Városnak,mit ad Isten 4-milliárd az adósság,de van 400-millió megtakarítása is a Városnak vagy is csak volt,mivel abból finanszírozták,a polgármester választás kampányát,és még a 65-éven felüliek 10-ezer forint Erzsébet utalványokat is kaptak azt is az álitólagos tartalékból
Yoda69
@telegdilaci: Szerintem az orszag is hasonloan szarul all csak vargaek manipulaljak az adatokat.
quadrocopter
2017-ben 650,000 szavazásra buzdtó levél már kiment a külhoniaknak a rezsimtől, nehogy elfeledkezzenek róla!
telegdilaci
@quadrocopter: Meg kell hálálni azoknak a hitványoknak,a Fidesz gondoskodását,a Magyar adófizetők pénzéből,kitalicskázott milliárdokat,hogy erre a korrupt,hazug,tolvaj,csürhe továbbra is hatalomban,maradhasson,Rettegnek hogy ha nem győznek,vége mindennek,kiderül minden bűnük,lopás,csalás,bűncselekmény! az egész Fidesz egy álságos hazug korrupt,bűnözők gyülekezete! Tegnap néztem egy videót,a Vásárhelyi Polgármester,a Lakossággal tartott,videó konferenciát,lehetett hozzá kérdéseket intézni amelyre válaszolt is,elmondta az Embereknek,hogy milyen állapotban van a Város semmi nem úgy van ahogy a (mocskos hazug)hitvány gazemberek előadták,de szeretne mindenkivel jó kapcsolatokat,ápolni,igaz hogy a Fideszes képviselőknek ki van adva a Diktátor parancsa,hogy segítsék a munkáját,de tegyenek neki keresztbe,ahol tudnak,azt várják habzó mocskos pofával hogy mikor hibázik,két alpolgármester,lemondott,nem vállalták,tovább,de már nem kell Márky polgármesternek,csak egy a másik alpolgármester,fizetését,a hivatali dolgozók között,osztja szét,mert azok nincsenek meg fizetve! Remélem el takarodnak az életünkből,ezek a mocskok,örökre,ezek csak romlást,hoztak az Országra,amit teljesen kifosztottak,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.