Ha a Fidesz veszít, akkor Orbán és a vezérkar valóban mindent elveszíthet, sőt még annál is többet. Eljárások indulhatnak és tekintettel arra, hogy a NER működésének a lényege volt a korrupció, nem lehetnek kétségeink, arról, hogy rengeteg hivatali visszaélésről, hűtlen és hanyag kezelésről hallhatunk majd. Ám ha Orbán nyer akkor a Fidesz egy rendkívül veszélyes helyzetbe kerül, hiszen Orbán személyében egy olyan sebzett miniszterelnökkel kell újabb négy évet végigcsinálniuk, akinek nap mint nap szembe kell néznie a korrupciós vádakkal, újabb és újabb műbalhékat kell kitalálnia, hogy saját bűneit elfedhesse

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Ismerve Orbán hatalomvágyát, hiúságát és gyávaságát, azaz jelen pillanatban a börtön megúszását, természetesen minimális az esély arra, hogy hátrébb lépjen, ami rossz hír a Fideszeseknek, hiszen minden más esetben valószínűsíthető a Párt teljes összerogyása, okafogyottá válása.
Sakk-Matt."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"Ismerve Orbán hatalomvágyát, hiúságát és gyávaságát, azaz jelen pillanatban a börtön megúszását, természetesen minimális az esély arra, hogy hátrébb lépjen, ami rossz hír a Fideszeseknek, hiszen minden más esetben valószínűsíthető a Párt teljes összerogyása, okafogyottá válása.
Sakk-Matt."
verőce21
Sakk Matt: Ha a Fidesz veszít, az országnak vége. :)
human
Na elolvastam. Érdekes írás, de én kicsit optimistának tartom.
1. Ha Orbán veszít, akkor az egész család elhagyja az országot. A fidesz csak egy cég volt számukra, amivel lenyúlták az országot. Hol érdekli őket hogy bedől a cég, ha búsás volt a haszon?

2. Ha Orbán nyer nem azon kezdenek aggódni, hogy jajj mit kezdjük az egyre nyilvánvalóbb korrupciókkal. Szépen kicsinálják az önkormányzatiságot, a bírói kart, a civil kontrollt. Hogy majd kitiltják az USA-ból vagy jön újabb OLAF jelentés? Kit érdekel? Nem lesz intézmény ami foglalkozzon vele. Hogy majd ez után majd biztos utcára mennek az emberek? Majd ha mernek. Addigra olyan szintű egzisztenciális függőséget alakítanak ki minden rétegben a párttól, hogy nem lesz aki utcára menjen.
Sámannus
Orbánék most kapják nyakukba a kitiltási csomagot Amerikától. Az usákok nem hogy nem fogadják a kegyelmes urat, hanem ki is tilthatják, a retyerutyával együtt.
Polt, Matolcsi, Orbán és a retyerutya, Lázár, Rogán stb. alakul a lista eftársak Készül a külön cella az eftársaknak. Választásra kitiltott bűnözőket választhat az ország, de ez csak felvetődött odakint de szerintem már a befutók listáján is azért kerültek hátra többen is.
JAJMÁR
Ó, a fidesznek mindenkėppen vėge.
Ahogy a baloldali pàrtoknak is. Nincs egėrút.
Mo. majd idővel, egy jó szėriàval, talpraàll vėgre!
karma1
@human: Lajkoltalak, mert ez igy is lehet - de most nem egeszen ertunk egyet. Elmeletileg megcsinalhatja a 2. variaciot, de nem fogja.
orban NEM fog nyerni a valasztason, - nem hagyja el az orszagot, de valami mas fog tortenni. (Nekem folyton az jon ki, hogy halal, nem tudom, miert, mert nem lesz sem polgarhaboru, de marcius 15-en balhe sem.)

Aki eddig a fidesz lathato vazat adta, - amire a rengeteg agyament nyugger szavazhatott -, az teljesen korrumpalodott, es ha nem is mindegyiket sikerul bekasztlizni, a reflektorfenybol el fognak tunni, hiszen mindegyiknek van akkora osszelopott vagyona, hogy abbol mege'l valamilyen kies azeri videken, vagy - a jelek szerint - Iranban...
A fidelitastol nem tartok, mert azok mar most agyhalottak, es nincs koztuk egy Simics, aki megcsinalna a part vezeto embereit, egyszeruen azert, mert ezek a kisbirka kolkok nem azert lettek fidelitaszosok, mert vannak hasonlo gondolataik, hanem kizarolag azert, mert latjak, mennyit lehet osszelopni. Holott tudniuk kellene, hogy amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisokornek, legalabbis addig, amig Jupiter a szinen van, es o lopja a legtobbet, es amig o mondja meg, hogy a tobbi vezeto oreg fideszes mennyit es hogyan lophat?...:o))

@Béla333: Belus, kosz a cikket, nagyon figyelemfelkelto, szerintem ebbol a valasztasig nem all fol a fidesz. Ha aprilis 8-ig Marki-Zaynak sikerul egypar pozitiv dolgot vegrehajtani, akkor az jo pelda lesz mas nagyvarosoknak is, hogy nem kell felni, johet orban barmilyen ijesztgetessel. Nana, hogy orban most Miskolcra latogatott el, bar Budapest utan mar nem Miskolc a legnagyobb letszamu magyar varos,...:o))
quadrocopter
@verőce21: HmV-helyen nem így gondolták - nem baj?
Sőt korábban Szeged, Gyöngyös, Kazincbarcika, Salgótarján lakossága sem így gondolta és a bosszú-támogatásmegvonás ellenére léteznek!
Nehogy hanyatt vágd magad, ha másként alakul, ógy túnik gyenge a beton...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.