Orbánt és 8 társát, köztük családtagjait és minisztereit is kitilthatják az Egyesült Államokból. Orbánt és 8 társát, köztük családtagjait és minisztereit is kitilthatják az Egyesült Államokból, mert egy amerikai szervezet korrupcióval és az emberi jogok megsértésével vádolja őket. Vendégünk volt Szent-Iványi István, a liberálisok külügyi szakértője. Orbánt és 8 társát, köztük családtagjait és minisztereit is kitilthatják az Egyesült Államokból, mert egy amerikai szervezet korrupcióval és az emberi jogok megsértésével vádolja őket. Vendégünk volt Szent-Iványi István, a liberálisok külügyi szakértője. Orbánt és 8 társát, köztük családtagjait és minisztereit is kitilthatják az Egyesült Államokból, mert egy amerikai szervezet korrupcióval és az emberi jogok megsértésével vádolja őket. Vendégünk volt Szent-Iványi István, a liberálisok külügyi szakértője.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Villon
Monggyuk, ez marhaság. Azért, mert vádolnak valakit valamivel, azért nem tiltják ki az USA-ból. Talán nem kéne túltolni. Az ilyen szánalmas megnyilatkozásokat meg kell hagyni a FIDESZ szócsöveknek. Ebben ők úgyis verhetetlenek. Nem beszélve arról, hogy "na és akkor mi van?".
Pálinkás Pál
@Villon: Akkor ugorj neki az USA törvényeinek...egy egyszerű reptéren dolgozó határőr indoklás nélkül megtagadhatja hogy belépj az országba,ha van vízumod ,ha nincs!!
Yoda69
@Villon: Nem kene tultolni? Mit? Mar maga a vad is dobbenet. Azt hiszed orban korrupcios ugyei hataron belul maradnak? Az egesz orszagot es a magyar embereket jaratjak le. Ha az orszag elso embere ilyen, mit gondolnak majd a tobbiekrol?
Igenis errol beszelni kell, megha csak a gyanu vetodott fel akkor is.
Villon
@Pálinkás Pál: Ezt egy magyar határőr is megteheti. Legfeljebb vállalnia kell az esetleges következményeket. Mint ahogy más országokra is ez érvényes.
Villon
@Yoda69: Nem állítottam, hogy nem kell beszélni róla, azt sem, hogy az ügyek határon belül maradnak. Ne is maradjanak. Akire rábizonyosodik vétke, az viselje következményét. Az ártatlanság vélelme fennáll akkor is, ha az egyik, vagy másik oldal politikusát illetik bármiféle váddal. És ha ez igaz akkor, amikor a FIDESZ prezentál rabszáron még el-nem ítélt embereket, (kiket később felmentenek) akkor legyen igaz fordítva is. Ha követeljük az egyenlő mércét, akkor tartsuk is be. Másképp marad a megosztottság, a gyűlölet.
Pálinkás Pál
@Villon: A magyar határőrnek valami gyanú alapján van ehhez joga,ami ha nem bizonyosodik be,akkor az illető mehet tovább...az USA-ban indoklás nélkül megfordíthatnak...és nincs ellene fellebezés!!!
Macskaszem
Mondjuk Lázárt állítólag már 2015-ben is kitiltották, most akkor az már elévült, vagy valakik hazudnak.
nemkati
Remek! Pont azokra sülne rá a bélyeg, akik a legtöbbet ártottak Magyarországnak. Már az nagy szó, hogy egy amerikai szervezet ilyen javaslattal áll elő, akkor is, ha a vége nem kitiltás lesz. Mert ugye mindegyik kitiltott mondhatja: hátédesistenkém, legfeljebb nem megyek az USA-ba. Viszont a bélyeg mindenképpen rajtuk lesz.
Gyuri Géderről
Oros országba utazhatnak. Csak ne jőjenek vissza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.