"Jönnenek el Hódmezővásárhelyre bármikor, a város bármely pontjára, nézzék meg, hogy működik a közvilágítás" - invitált Lázár János miniszter a kormányinfón azután, hogy Harangozó Tamás rátört, és az OLAF vizsgálattal kapcsolatban várt válaszokat. Vasárnap Hódmezővásárhelyen jártunk, mutatjuk, mit láttunk. A kidőlt villanyoszlopot nem messze az egyik szavazóhelyiségtől találtuk. Nem mondjuk, hogy ez mind az Elios hibája, de itt nem is róluk, hanem Lázár János állításáról van szó. És a közvilágítás állapotáról. Hát az ilyen

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Istók-uccse nagyon megijedtem

Sok gondom van a derék hvg.hu-val, de majd nem azt hittem disznókodtak =))

Nem is kicsit félrevezető címet adott a derék portál egy tegnapi cikkének: „Lázár felhívására megmutatjuk, hogy működik a közvilágítás Hódmezővásárhelyen”
Biztosan bennem van a hiba, de elsőre komolyan arra gondoltam, hogy nyilvános vizeléssel próbálkoztak! =))
nyanya001
Lázár János szerint annyira jó Tiborcz közvilágítása, hogy nem tudott tőle köztéren pisilni.
Ezután Lázár elmondta: olyan jó a közvilágítás Hódmezővásárhelyen, ahol Tiborcz István és Lázár János írta alá a közvilágítás cseréjéről szóló szerződést, hogy amikor pár napja egy ultipartiról hazafelé, pár fröccs után WC-re kellett mennie, nem akart az utcán pisilni, mert ez szabálysértés, és mert annyira világos volt, hogy mindenki látta volna.
merce.hu/2018/03/01/lazar-janos-szerint-annyira-jo-tiborcz-kozvilagitasa-hogy-nem-tudott-tole-kozteren-pisilni/
Tetszenek érteni, nem tudott hugyozni mert olyan világos volt...
Yoda69
Es ez a toldozas fodozas potom 700 milliojaba kerult a helyi adofizetoknek. A helyukben felhuznam lazart egy tiborcos lampavasra, bar lehet hogy az kidolne ettol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.