A Gulyás Márton nevével fémjelzett Közös Ország Mozgalom felmérette a választói akaratot a "csatatér-körzetekben". Az ellenzék nem nyugodhatott meg az eredménytől. Igaz, még Hódmezővásárhely előtt mértek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Túl azon persze, hogy nincsenek körzetek kerületek vannak, a bp 4-es??? mint nyerhető??? Ne már: a II. kerület a Fidesz-dombok döntő része és a III. kerületi Fidesz hegyoldala!!!
RonaGyuri
@durbincs: nem sokkal több mint neked! =))
Manhattan
@RonaGyuri: El lehet képzelni, hogy a kollaboráns ócska LMP mi mindent megkapott a színfalak mögött a 2010-es és a 2014-es kétharmadért cserébe... annál a két választásnál egyéni körzetek egy-két tucatját szállították meg a zsarnoknak. Mostanára az ártó képességük lecsökkent a korábbi töredékére, de néhány kritikus körzetben még mindig mindent tönkretehetnek. A legjobb az lenne, hogyha jelentős választói aktivitást követően nagy (úgy 65 %-os) választási részvétel esetén, egyszerűen nem jutnának be a parlamentbe többet és nyom nélkül eltűnnének. Ezzel a zsarnok a következő hónapokra komoly veszteséget szenvedne... A fidesz vereségének, a zsarnok politikai halálának egyik lehetséges útja az LMP politikai kudarcán, eltűnésén át vezet!
Jozefina
Schiffer még lehet, hogy mindig ott van a háttérben??!! Annó szerintem ő feküdt le ov-nak és azért nyertek 2/3-al!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.