A hódmezővásárhelyi időközi választásról értekezett Orbán Viktor a Kossuth Rádióban, aki szerint egyfajta parlamenti előválasztásként működött április 8. előtt. Orbán látja Soros György pénzét a háttérben.

Orbán Viktor miniszterelnök szerint a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás egy "parlamenti előválasztásként működött", arra számít ugyanis, hogy április 8-án is csak egyetlen ellenzéki jelölt lesz számos vagy talán az összes választókerületben.

Orbán Viktor látja Soros György pénzét, és amúgy utcai harcos típus

Orbán Viktor Miro Cerar szlovén miniszterelnökkel beszélget Brüsszelben az EU-s csúcs előtt február 23-án

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

A kormányfő pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában úgy fogalmazott: talán már létre is jött az a "paktum", amely alapján a bevándorlást ellenző nemzeti, polgári képviselőjelölttel szemben egyetlen ellenzéki, bevándorláspárti jelölt lesz a választókerületekben.

Azt is mondta, hogy

látom Soros György pénzét a háttérben.

Orbán utcai harcos

A hvg.hu cikke szerint Orbán arról is magyarázott a rádióban, hogy nem hitte volna a baloldal és a Jobbik összefogását Vásárhelyen (mindkét oldal beállt a független Márki-Zay Péter jelölt mögé és nem indított saját jelöltet). A miniszterelnök úgy látja, végül mindenhol "bevándorláspárti" jelölt fog a Fidesz emberével szemben állni. 

Én egy másik politikai iskolát jártam ki, egy utcai harcos vagyok

- jellemezte magát Orbán.

A miniszterelnök szerint Soros György és a pénze mozgatja az ellenzéki pártokat, az ellenzéki sajtót és a civilszervezeteket, de harcolni kell ellenük. 

A választás egy ünnep

Orbán beszélt az újsütetű, az ENSZ ellen indított kampányról is. Szerinte "kampányban a legrosszabb, ami történhet, az az, hogy a küzdelem heve rosszkedvű vicsorgó teknősbéka vagy sündisznószerű tartást erőltet az emberre, de ezt el kell kerülni". Szerinte "a választás egy ünnep", ezért jó dolgokról kell beszélni a kampányban – olvasható a cikkben.

Nemcsak a terrorizmus miatt nem akar bevándorlóországot Orbán

A miniszterelnök kitért arra is, hogy nemcsak azért nem akar bevándorlóországot Magyarországból, mert 

itt is terrorizmus lesz, bűnözés, az asszonyok és lányok nem lesznek biztonságban, a kulturális identitásunk is veszélybe kerül,

hanem mert a gazdasági fejlődés is odalesz, ha megérkeznek a bevándorlók, mivel a bevándorlás árát a magyarokkal fizettetik meg.

Ha egyszer bejöttek, nem tudjuk őket kitenni. Ha a fogkrém kijön a tubusból, nincs ember, aki visszategye, ha a víz kiömlött, ha a gát átszakadt, már nem lehet visszaterelni

- magyarázta a rádióban Orbán.

Egyszer lehet elrontani

Orbán Viktor szerint Sorosék mindig azt játsszák, hogy jó emberek, de aztán kiderülnek róluk a turpisságok: javaslataik hosszú távon gonoszságok. 

Szerinte az EU-ban a bevándorlásellenes országok kerülnek hamarosan túlsúlyba, ezért akarják a kötelező kvótákat még ezelőtt átnyomni.

Ha ez sikerül, már másnap Orbán szerint tízezer menekült fog az országba érkezni, amit nem hagyhatnak el, így Magyarország "zsákországgá válik".

Emberek, egyszer lehet elrontani

- üzente a választóknak Orbán, aki szerint a választás tétje, hogy bevándorlóország lesz-e Magyarországból, vagy nem. 

A Nők 40 nyugdíjformát is a migránsok fenyegetik

A hvg.hu cikke szerint Orbán arról is beszélt, hogy például a nőknek 40 év munkaviszony után engedélyezett kedvezményes nyugdíjba vonulását is veszélyeztetik a bevándorlók, ez annak kapcsán jött elő, hogy a miniszterelnök úgy látja, párját ritkítja Európában a magyar családtámogatási rendszer.

Ennek megvédéséhez azonban nemcsak a gyerekeket vállaló nőkre és a férfiakra van szükség, de

távol kell tartani az ellenzéket a kormányzástól, és meg kell akadályozni a migránsok beáramlását

- magyarázta Orbán.

(MTI, hvg.hu)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"látom Soros György pénzét a háttérben."-rátennéd a kicsi kezecskédet erre is,úgy-e?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Habonyművek nem nagyon fantáziadús projectje. Végülis mindegy. Valakit gyűlölni kell.
JAJMÁR
Az utcai harcos az utcai demonstràciókra csak vàllat vont - majd megúnjàk ės hazamennek.
Mondta a nagy harcos.

Mert ennyit szàmìt neki a nėp az utcàn, ha ėpp n
rdos
Ennek az "utcai harcnak" meg is lett az eredménye. Elsők lettünk (hátulról :-().

prolidepp.tumblr.com/post/144647661817/megjav%C3%ADtottam
mackoka46
Miféle demokrácia és jogállam ez, ahol minden poszton köztörvényes bűnözők ülnek ?
csipetke
Ha nem akarja magát még jobban lejáratni Orbán,sehol nem kéne nyilatkoznia.A nők korkedvezménes nyugdíját a migránsok fenyegetik?A kötelezően befogadandó migránsokra az EU rengeteg pénzt ad,mi köze ennek a nők nyugdíjához?(és ez csak egy a sok idiótaság közül,amit nyomott).Orbán,mint utcai harcos?Az 1.60x1.60-as termetével?Mire a légy körberepüli,2x megáll pihenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.