A bíróságnak azt kell eldöntenie, hogy önkényesen nyúl-e bele a bírói kinevezésekbe az OBH elnöke. Az első napon Handó ügyvédjei az időt húzták.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha nekem valaki azt mondja, hogy lesz olyan ember, aki szembe mer szallni handoval - es rajta keresztul a fidesszel - hat megmosolygom.
Annakidejen az ot feher bugyi hetente nalam nagyon kiverte a biztositekot - azt hittem, abba bele fog bukni - nem szakmailag, hanem az embertelensege miatt. De nem...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ha nekem valaki azt mondja, hogy lesz olyan ember, aki szembe mer szallni handoval - es rajta keresztul a fidesszel - hat megmosolygom.
Annakidejen az ot feher bugyi hetente nalam nagyon kiverte a biztositekot - azt hittem, abba bele fog bukni - nem szakmailag, hanem az embertelensege miatt. De nem...
Pálinkafőző Rézüst
" Az első napon Handó ügyvédjei az időt húzták."
Ez egyértelmű a tündibündi érintettségével...Coki elvtársak..
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Na, erdekes lesz, ha marcius vegere van kituzve a kovetkezo targyalas,.. Nem sokaig huzhatjak az idot, plane, hogy egy profival huzott ujjat hando. Vasvarinak nagy valoszinuseggel a kisujjaban van az egesz idevonatkozo rendszabaly, torveny, hando viszont a fidesz parttagkonyven kivul semmit sem tud sajat mentsegere, onkenyes intezkedesere felhozni...
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: de,ott van a szájer nevű kis izé is neki...Azért az jó hátszél...
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Kb annyira lehet biztos a sajat ugyeben Vasvari, mint ahogy a baratnom volt itt egy hitelintezettel szemben. A baratnomnek le akartak foglalni mindenet, mert azt mondta a GE Money - aki csak kicsit nagyobb uzsorakamatot szamol fel a hiteleire, mint putyinka -, hogy a baratnom nem fizeti a kotelezo reszletet 3 honapja, es akkor most 7 napon belul a teljes hatralekot fizesse ki. Mire a baratnom feljelentette oket a bankfelugyeletnel, ahol az ugyintezo kisebb szivroham utan kijelentette, hogy ongyilkossagot kovet el a baratnom, mert a GE Money-t "nem szoktak feljelenteni".
Erre a baratnom mondta, hogy "micsoda??? Nem fogjak figyelembe venni azokat a befizetesei csekkeket, amiket be akar mutatni nekik?" Mert azt mondtak, hogy mar semmit nem tehet a 7 napos vegrehajtas ellen, siman mar nem tudja beadni a csekkeket...
A baratnom TUDTA, hogy 100 %-ig igaza van, es az ilyen eseteket egyszeruen nem lehet megcafolni. Tehat meg is nyerte a pert pillanatok alatt, meg a buntetest is elengedtek neki.
Szerintem ennyire sziklaszilardan allnak Vasvari ur vadjai is...
Oszinten kivanom neki, hogy nyerjen, hando meg keruljon oda, ahol nem o valasztja meg me'g a sajat bugyijanak a szinet sem...:o)))
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Tudod, akinek orban MOST a baratja,... (es szajernek bizonyara az) , hat az jobb, ha most nem nagyon ficsekszik ezzel a baratsaggal...:o)))
Latod, orban razogatta Renzi kezet , Berlusconi meg egyenesen oriasi orszagos haver, de mindkettot eltessekeltek a hatalomtol...
Tudod, akit orban megpusziz, azt vagy lelovik, puccsoljak, magatol meghal, levaltjak, bebortonzik, feketehimlos lesz, de e'pen nem marad, az tuti...:o))))
Equus
nem értem... Mo-n nincs bíró, akinek nem volna kötelessége jelezni az elfogultságot... Ettől a derék úrihölgytől függ a kinevezésük, szakmai előmenetelük. Ez jogtechnikai nonszensz. handó nem állítható magyar bíróság elé.
bencemacska
@karma1: ma, 13:16
Azért nem jött be a várakozásod, mert az a dressz kód nem vonatkozott a bírónőkre, hanem csak az OBH alkalmazottaira!
A bíróknak csak a tárgyaláson való megjelenést szabályozta kötelezően!
karma1
@Equus: Semmilyen minosegeben sem?
Polgari peres uton? Mas okot megjelolve? (En nem a halfarok vagyok, csak tenyleg kerdezek. Tudom, ha valaki,k akkor Te tudod a valaszt)...:o))) Legyen szep napod, mindjart huzok agyfele...:Lo)))
bencemacska
@karma1: ma, 13:24
Nem tartják butának az ellenségei sem. Sőt jó bírónak is tartották!
A baj ott kezdődött, hogy hatalmat kapott, ami a pártutasítás elfogadásával jár együtt, és azt nem tudja egyeztetni a bírói tevékenységgel.
Nem a lóláb lóg ki, hanem a kiesett a ló is a zsákból!!!
karma1
@bencemacska: Ugy ertettem, hogy valaki a kozeli munkatarsai kozul all fel, es mondja meg, hogy ne turkaljon mar a bugyijaban is ez a banyarem...:o))) Nem a munkajat, hanem az onkenyes es mindent kontrollalni akaro viselkedeseert gondoltam volna elkapni kisse...:o)))
Equus
@karma1: 13.54
2016.CXXX. tv.
12. § [A bíró kizárása]

A per elintézéséből ki van zárva, és abban, mint bíró nem vehet részt:

a) a fél, a féllel együtt jogosított vagy kötelezett személy, továbbá az, aki a per tárgyát egészen vagy részben a maga részére követeli, vagy akinek jogaira, illetve kötelezettségeire a per eredménye kihatással lehet,
f) az, akitől az ügy tárgyilagos megítélése egyéb okból nem várható.
bencemacska
@Equus: ma, 13:49
Csak ott van egy hajszál a levesben, hogy a Velencei Bizottság észrevételét kénytelenek voltak figyelembe venni, és nem mehet egyedül szembe az OBT-vel!
Ezt úgy kerülte meg, hogy ha nem akarta ki nevezni azt, aki a legtöbb pontot kapta, akkor érvénytelenítette a a pályázatot és újat írt ki egészen addig míg meg nem unták a többiek,és engedték, hogy az legyen , amit ő akar!
Ezt a tevékenységét perelik. Ez pedig jogosan kifogásolható!
Legalább is nekem így magyarázta el egy bíró!
Equus
@bencemacska: 14.10 Én nem a peralapot kifogásolom, hanem az eljáró bíró elfogulatlanságát.
" akinek jogaira, illetve kötelezettségeire a per eredménye kihatással lehet,"
quadrocopter
@karma1: Aki feljelentette, az nyíltan szembeszállt a "kis kócossal"!

Érdekes: "A bíró próbálta nyilatkoztatni Handó ügyvédjeit, hogy vitatják-e felperes állításait, például, hogy Vasvári volt első helyen volt a felterjesztési sorrendben, illetve hogy az OBT-től nem érkezett kérés arra, hogy ne ő kapja a kinevezést. Handó ügyvédjei erről sem a per előtt, sem ma nem akartak nyilatkozni."
bencemacska
@Equus: ma, 14:15
Én meg még azt sem tudom milyen függelmi viszony van az OBT és az OBH között. Az biztos, hogy kijátszotta a pályázati rendszert! Már nagyon nagy arányú volt az érvénytelenné nyilvánítás!!!
Nem akarok most érdeklődni,mert "a falnak is füle van".
Biztos találtak olyan bírót valahol, akinek van valamilyen védettsége Handóval szemben!
Pálinkás Pál
@Pálinkafőző Rézüst: Szájert már rég leírták,nem tényező,ezért küldték Brüsszelbe!!
Equus
@bencemacska: 14.47 nincs olyan bíró, aki védett lenne szájerné úrasszonytól Mo-n. :(
bencemacska
@Equus: ma, 15:45
Végre sikerült nyugodtan végigolvasnom az index cikkét.
Ez tényleg érthetetlen és meredek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.