Az LMP elnökségi tagja nem adott le 500 érvényes aláírást. A helyi választási bizottság elutasította Ungár Péter LMP-s elnökségi tag nyilvántartásba vételét, miután a politikus nem adott le 500 érvényes aláírást. Ungár a hvg.hu megkeresésére azt mondta, 452 aláírást talált érvényesnek a bizottság, de van még nála 80, azt pénteken pótlólag benyújtja. Az aláírásokat hétfőig kell leadni, így azt mondja, emiatt nem csúszott le semmiről. A választási bizottság határozata ellen egyébként lehet fellebbezni is. Ungár Budapesten, a 4-es számú választókerületben indul. A körzetben már rendezett vitát a Közös Ország Mozgalom, ahol Göncz Árpád unokája kiátkozta őt, de azért közösen ütötték a DK-t.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Jól kezdődik... Nem volt elég érvényes aláírása az LMP-s politikusnak. Az LMP szerintem is túl sokáig utasított el minden együttműködést a kormányváltásra. Mi lesz így,szeleskisasszony terveivel?... Ron nem túl jó kampány szakértő?
karma1
@Manhattan: Olyan, mintha ron nem is mukodne semmit sem,... Pedig azt mondjak, hogy Peteren keresztul jon kancsimarcsi mamatol a penz a kampanyhoz, illetve ron zsebebe...
Nem jo elvesziteni egy parttagot sem,...:o)))
namihami
Van az úgy, hogy némelyik alma igenis messze esik a fájától.
Nem hiszem, hogy Árpibácsi most túlzottan büszke le(het)ne az unokájára. Pont Ő (nagyon nagy Ő-vel), ami olyan büszke és kompromisszumkereső volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.